• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co byś wolał?

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Pytanko do Panów.

Co byś wolał?
Usłyszeć od kobiety, że masz zajebistego kutasa, czy że świetnie ruchasz?

Ja usłyszałem to drugie i jakoś nie czułem się do końca spełniony 😆

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jak nie masz w sobie „tego czegoś”, tego ognia, to po prostu nie masz, bo próbując to z siebie wykrzesać będziesz sztuczny w tym co robisz.
Serio facet nic nie może poprawić w łóżku, twoim zdaniem? A może miał zły dzień? Był przemęczony albo zestresowany?
Ogień to temperament, a co z techniką?
Dziewczyna dobrze zrobiła z tym komplementem. Przyjmij z dumą.
Czuje, że mówisz to szczerze, więc dziękuję, ale nie musisz mnie pocieszać.

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Pytanie o co może chodzić kobiecie kiedy myśli o dobrym seksie, bo może np temperament był ok, ale to co, robił nie było właściwe.
Nie da się powiedzieć co kobieta miała na myśli, a już zdecydowanie nie da się powiedzieć co miała na myśli taka po orgazmie.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie da się powiedzieć co kobieta miała na myśli, a już zdecydowanie nie da się powiedzieć co miała na myśli taka po orgazmie.
Jej się akurat podobało, że mocno i ostro ją posuwałem. Miała kilka orgazmów. Ja mam dobry temperament, ale raz zabawiłem się z nią dużym dildosem i widziałem, że ten orgazm miała silniejszy niż ten ze mną. Dildo wchodził powoli tam i z powrotem. To nie była jakaś wielka sztuka by ją zaspokoić.
Rozumiesz o co mi chodzi?
Zatem dużo zależy od tego, czego pragniecie w danej chwili.

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Jej się akurat podobało, że mocno i ostro ją posuwałem. Miała kilka orgazmów. Ja mam dobry temperament, ale raz zabawiłem się z nią dużym dildosem i widziałem, że ten orgazm miała silniejszy niż ten ze mną. Dildo wchodził powoli tam i z powrotem. To nie była jakaś wielka sztuka by ją zaspokoić.
Rozumiesz o co mi chodzi?
Zatem dużo zależy od tego, czego pragniecie w danej chwili.
A bo ty na jednym przykładzie całą populacje kobiet obskakujesz. Bardzo rozsądne.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
A ja usłyszałem :"ale mnie zerżnąłeś!"
Powiedziała to z uśmiechem, ale nie wiem jak to zinterpretować:unsure: Przyznam, że w duchu byłem z siebie zadowolony( oczywiscie użyłem swego penisa, żeby nie było):p

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Pytanko do Panów.

Co byś wolał?
Usłyszeć od kobiety, że masz zajebistego kutasa, czy że świetnie ruchasz?

Ja usłyszałem to drugie i jakoś nie czułem się do końca spełniony 😆

Cieszyłbym się ze zdania złożonego. Ale ostatecznie wolę to drugie usłyszeć, niż jakby nic nie powiedziała. Nie przejmuj się 😉