• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co byś wolał?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Pytanko do Panów.

Co byś wolał?
Usłyszeć od kobiety, że masz zajebistego kutasa, czy że świetnie ruchasz?

Ja usłyszałem to drugie i jakoś nie czułem się do końca spełniony 😆

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Jak nie masz w sobie „tego czegoś”, tego ognia, to po prostu nie masz, bo próbując to z siebie wykrzesać będziesz sztuczny w tym co robisz.
Serio facet nic nie może poprawić w łóżku, twoim zdaniem? A może miał zły dzień? Był przemęczony albo zestresowany?
Ogień to temperament, a co z techniką?
Dziewczyna dobrze zrobiła z tym komplementem. Przyjmij z dumą.
Czuje, że mówisz to szczerze, więc dziękuję, ale nie musisz mnie pocieszać.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nie da się powiedzieć co kobieta miała na myśli, a już zdecydowanie nie da się powiedzieć co miała na myśli taka po orgazmie.
Jej się akurat podobało, że mocno i ostro ją posuwałem. Miała kilka orgazmów. Ja mam dobry temperament, ale raz zabawiłem się z nią dużym dildosem i widziałem, że ten orgazm miała silniejszy niż ten ze mną. Dildo wchodził powoli tam i z powrotem. To nie była jakaś wielka sztuka by ją zaspokoić.
Rozumiesz o co mi chodzi?
Zatem dużo zależy od tego, czego pragniecie w danej chwili.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Jej się akurat podobało, że mocno i ostro ją posuwałem. Miała kilka orgazmów. Ja mam dobry temperament, ale raz zabawiłem się z nią dużym dildosem i widziałem, że ten orgazm miała silniejszy niż ten ze mną. Dildo wchodził powoli tam i z powrotem. To nie była jakaś wielka sztuka by ją zaspokoić.
Rozumiesz o co mi chodzi?
Zatem dużo zależy od tego, czego pragniecie w danej chwili.
A bo ty na jednym przykładzie całą populacje kobiet obskakujesz. Bardzo rozsądne.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
A ja usłyszałem :"ale mnie zerżnąłeś!"
Powiedziała to z uśmiechem, ale nie wiem jak to zinterpretować:unsure: Przyznam, że w duchu byłem z siebie zadowolony( oczywiscie użyłem swego penisa, żeby nie było):p