mylisz pojęcia... zajrzyj do ,,Anatomii człowieka,, wydawnictwa z rzędu pierwszego, myślę że na redakcję takiego szans nie masz ze swoimi poglądami, i ogarnij czym jest obojanactwo
mylisz pojęcia... zajrzyj do ,,Anatomii człowieka,, wydawnictwa z rzędu pierwszego, myślę że na redakcję takiego szans nie masz ze swoimi poglądami, i ogarnij czym jest obojanactwo
Nawet na własną hipokryzję, jak widać Gdy twój czatowy lokaj, Megaspust czy jak to nasienie się zwie, przechwalał się, jak to kobiety traktuje jak przedmioty, nie padło ani słowo o hejcie
Nawet na własną hipokryzję, jak widać Gdy twój czatowy lokaj, Megaspust czy jak to nasienie się zwie, przechwalał się, jak to kobiety traktuje jak przedmioty, nie padło ani słowo o hejcie
ja sama jestem na wskroś szowinizmem przeżarta, ale słowa padły, bo facetom w moim mniemaniu, to nie przynależy... czytaj z zrozumieniem, albo nie komentuj, Ptysiu. Wiem, że to trudne, ale wierzę w ciebie mimo wszystko
ja sama jestem na wskroś szowinizmem przeżarta, ale słowa padły, bo facetom w moim mniemaniu, to nie przynależy... czytaj z zrozumieniem, albo nie komentuj, Ptysiu. Wiem, że to trudne, ale wierzę w ciebie mimo wszystko
Rzecz w tym, że to tobie bez względu na twoją płeć z takim podejściem nic nie powinno się należeć poza izolacją od zdrowo myślących, którym możesz tylko popsuć głowę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.