• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chłopak nie chce seksu tylko oral, a ja zaczynam fantazjować o lesbijskim seksie, co robić?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
W punkt podsumowane. No ja wiedziałam że kiedyś przychodzi wypalenie zmniejsza się ochota ale nie sądziłam że nie mając nawet 25lat moje życie seksualne umrze 😄
Nie dopuszczam spotkania z kimś innym, zostają mi jedynie fantazje i zabawki..
Wiesz, oczywiście należałoby wykluczyć inne powody, np. zdrowotne, jakiejś obecnej trudnej sytuacji życiowej, czy traum z dzieciństwa. Ale do tego to on sam musiałby uznać, że porzucenie życia seksualnego w wieku około 30 lat, to jednak jest coś nie tak i starać się znaleźć przyczynę. Powinien zrobić komplet badań, jak nie to, to pójść do psychologa. Ale jeśli on uważa, że jego popęd jest prawidłowy, a to z Tobą jest coś nie tak, no to nic nie ugrasz.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
On jest 9 lat starszy, i wbrew przyszłym domysłom nie - nie spotyka się z inną, bo oboje pracujemy z domu i zawsze wiemy co robimy, wciąż razem.
Więc uważasz, że gdyby w jego życiu pojawiła się inna kobieta to chciałby seksu?
Ja już próbowałam ubierać się w seksowne stroje, budować napięcie, to on żebym się nie wygłupiała i zaraz kłótnia,że ja tylko o seksie,że mi tylko jedno w głowie.
No rozmawiałam setki razy, mówi że w seksie nie ma żadnej przyjemności i mógłby nie istnieć, a ja zaczynałam się z nim spotykać to było zupełnie inaczej, może przez to że był bardzo aktywny sportowo.. nie wiem.
Czuję trochę, że się marnuję i omija mnie wiele przyjemności,ale kocham go i nie wyobrażam sobie rozstawać się z tego powodu. Nie zmuszę przecież faceta do seksu, namawiając kogoś to w ogóle zero przyjemności. Po prostu zawsze mogłam garściami przebierać w facetach, nie sądziłam że w tym wieku moje życie będzie tak wyglądało...
Myślę nad spotkaniem się z jakąś dziewczyną na wspólne zabawy 🙈
Ogólnie to przychylę się do @Kasztan15 - musicie usiąść i porozmawiać. Nie daj się zbyć przerzucaniem winy na Ciebie czy wiekiem. Ja jestem 10 lat starszy od Twojego chłopaka, jestem z dziewczyną w już wieloletnim związku, a cały czas działamy na siebie tak, że wystarczy wymiana zalotnych spojrzeń mówiuąca że oboje mamy ochotę na seks i od razu jest wzwód na całego, a ona jest cała mokra - u nas gra wstępna praktycznie nie istnieje, bo zwyczajnie nie jest potrzebna.

Musicie poważnie porozmawiać, on musi zrozumieć, że rezygnacja z seksu to nie jest normalne i przeczą temu wszystkie dane naukowe i statystyczne. Ty jesteś normalną, zdrową osobą o potrzebach typowych dla swojego wieku. To nn ma jakiś problem i jeśli traktuje Ciebie poważnie, to powinno mu zależeć na znalezieniu jego przyczyny.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Jeżeli rozmowa na temat seksu powoduje kłótnie, to moim zdaniem to może być jakieś zaburzenie erekcji. Seks oralny daje najsilniejsze bodźce, a skoro jest w stanie utrzymać erekcję tylko wtedy, to oznacza, że po prostu ucieka od seksu, bo nie jest w stanie utrzymać erekcji. Problem może być somatyczne, jakaś choroba np. problemy naczyniowe, hormonalne, czy psychogenne, np. przewlekły stres. Pytanie czy się masturbuje po kątach...

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Jest kilka opcji do wyboru.
Pierwsza opcja: kupienie wibratora, dildo i używanie ich 7 dni w tygodniu.
Druga opcja: znalezienie sobie bolca na boku tak aby stary nie zauważył
Trzecia opcja znalezienie cipki na boku tak aby się stary nie dowiedział
Czwarta opcja: sexting online w połączeniu z pierwszą opcją jeśli nie chcesz nic na boku
Piąta opcja: nie robić nic i być smutnym.
Wszystkie opcje są złe, bo ta frustracja spowodowana tym, że partner jej nie pragnie i że ona go nie pociąga ją wykończy psychicznie.

Mężczyzna

pawelix

Biegły Uwodziciel
On jest 9 lat starszy, i wbrew przyszłym domysłom nie - nie spotyka się z inną, bo oboje pracujemy z domu i zawsze wiemy co robimy, wciąż razem.
Więc uważasz, że gdyby w jego życiu pojawiła się inna kobieta to chciałby seksu?
Ja już próbowałam ubierać się w seksowne stroje, budować napięcie, to on żebym się nie wygłupiała i zaraz kłótnia,że ja tylko o seksie,że mi tylko jedno w głowie.
No rozmawiałam setki razy, mówi że w seksie nie ma żadnej przyjemności i mógłby nie istnieć, a ja zaczynałam się z nim spotykać to było zupełnie inaczej, może przez to że był bardzo aktywny sportowo.. nie wiem.
Czuję trochę, że się marnuję i omija mnie wiele przyjemności,ale kocham go i nie wyobrażam sobie rozstawać się z tego powodu. Nie zmuszę przecież faceta do seksu, namawiając kogoś to w ogóle zero przyjemności. Po prostu zawsze mogłam garściami przebierać w facetach, nie sądziłam że w tym wieku moje życie będzie tak wyglądało...
Myślę nad spotkaniem się z jakąś dziewczyną na wspólne zabawy 🙈
Mam to samo tylko w odwrotności. I bez oralu co najwyżej zwali mi konia 😩.

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
W punkt podsumowane. No ja wiedziałam że kiedyś przychodzi wypalenie zmniejsza się ochota ale nie sądziłam że nie mając nawet 25lat moje życie seksualne umrze 😄
Nie dopuszczam spotkania z kimś innym, zostają mi jedynie fantazje i zabawki..
Podpisuję się pod tym co powiedział @Warszawiak82 związki w młodym wieku mają takie swoje dziwne przejścia.
Tu widzę jedno rozwiazanie, a raczej metodę: odstaw Twojego faceta od seksu całkowicie. Zero oralu dotyku pocałunków i rozmów o seksie jakby nie istniał. I czekaj na jego reakcję. Jeśli mu się zdarsy o tym wspomnieć zrób mu taką aferę jaką on robi Tobie. Tymczasem Ty zajmij się swoim ciałem i potrzebami. Polecam sauny i masaże. Poznawaj kobiety i rób to co lubisz. W tej metodzie trzeba bardzo dużo czasu i bardzo dużo cierpliwości bo nam zależy na tym by on MAKSYMALNIE odczuł to co Ty czujesz na co dzień, żeby mu jaja spuchły od spermy. Jeśli po kilku miesiącach nagle mu się zechce to zwódź go kilka miesięcy na zmianę że Ci sie niechce boli Cie głowa lub cokolwiek a i najważniejsze. Na pewno wiesz co jest jego najsłabszym punktem co sprawia że jego ochota rośnie co go podniecało jak zaczęliście się spotykać? Nam nie musisz mówić ale ważne byś to wiedziała i używała tego rozważnie.
Na marginesie znam parę gdzie sytuacja wyglądała bardzo podobnie, a ile mężatek teraz ma takie same problemy to jakaś plaga. Praktycznie co dzień poznaję nową historię.
Działaj i pisz jakie efekty
Aha i sprawdzaj czy nie wali konia gdzieś w szafie

Mężczyzna

kardamon

Cichy Podglądacz
Nie da się wymusić pożądania. Już nawet olewając potencjalną przyczynę stanu rzeczy, jeżeli nie możecie się dogadać w tej kwestii, tj. twój facet udaje, że nie ma problemu, lub stosuje gaslighting wprost, mówiąc, że zależy ci tylko na seksie itp., to nie widzę za bardzo pola do manewru. W zdrowym związku o takich rzeczach się rozmawia i szuka rozwiązań, a nie zamiata pod dywan. Bo teraz nawet nie wiesz na jakim gruncie tak naprawdę stoisz i musisz się pytać randomów z internetu o radę.

Tutaj imho rozwiązaniem nie są żadne gierki typu akcje na boku, tylko po prostu zwykły rachunek tego, czy ten związek zaspokaja twoje podstawowe potrzeby. I to nie tylko potrzeby seksualne, ale nawet zwykłej komunikacji w związku. Następnie podejmij decyzję, czy to jest coś, w czym warto tkwić.

Kobieta

niezaspokojonabi

Cichy Podglądacz
Podpisuję się pod tym co powiedział @Warszawiak82 związki w młodym wieku mają takie swoje dziwne przejścia.
Tu widzę jedno rozwiazanie, a raczej metodę: odstaw Twojego faceta od seksu całkowicie. Zero oralu dotyku pocałunków i rozmów o seksie jakby nie istniał. I czekaj na jego reakcję. Jeśli mu się zdarsy o tym wspomnieć zrób mu taką aferę jaką on robi Tobie. Tymczasem Ty zajmij się swoim ciałem i potrzebami. Polecam sauny i masaże. Poznawaj kobiety i rób to co lubisz. W tej metodzie trzeba bardzo dużo czasu i bardzo dużo cierpliwości bo nam zależy na tym by on MAKSYMALNIE odczuł to co Ty czujesz na co dzień, żeby mu jaja spuchły od spermy. Jeśli po kilku miesiącach nagle mu się zechce to zwódź go kilka miesięcy na zmianę że Ci sie niechce boli Cie głowa lub cokolwiek a i najważniejsze. Na pewno wiesz co jest jego najsłabszym punktem co sprawia że jego ochota rośnie co go podniecało jak zaczęliście się spotykać? Nam nie musisz mówić ale ważne byś to wiedziała i używała tego rozważnie.
Na marginesie znam parę gdzie sytuacja wyglądała bardzo podobnie, a ile mężatek teraz ma takie same problemy to jakaś plaga. Praktycznie co dzień poznaję nową historię.
To się nie uda, ja jestem bardzo.. uległa. Nie zaprę się, bo mnie zacznie kręcić, że on będzie naciskał,żebym mu zrobiła loda, on mnie za dobrze zna a ja jego 😄

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Był tu wątek, który zboczył rozmową na związki w których jedno z partnerów unika seksu, wypowiadali się tacy którzy są w takiej sytuacji (jeśo się nie mylę to np. @D'Arc ) i twierdzili, że sposób na wstrzemięźliwość zupełnie nie działa. Wręcz przeciwnie, ta osoba która unika seksu, po prostu wreszcie ma święty spokój. Zapomnij o tym, że zaczną się u niej pojawiać potrzeby po miesiącu czy tam pół roku. Nie, nie zaczną.

Dużo racji ma też @kardamon . Związek to partnerstwo, w związku o różnicach i problemach się rozmawia i stara znaleźć rozwiązanie, a nie zrzuca winę na partnera. Różnice w potrzebach seksualnych to jedne z nich. Bo nie mówimy tu o tym, że jedno z nich chce nie wiadomo jakich perwersji i ekscesów, tylko zwykłego normalnego czułego seksu.

Na to ile w danym wieku ludzie uprawiają seksu, są średnie, są widełki. Jak ktoś będąc młodą zdrową osobą w ogóle nie chce seksu, to z całą pewnością nie jest prawidłowe, a argumenty wobec partnera z normalnymi potrzebami w stylu "bo tobie tylko na seksie zależy", są po prostu nie w porządku.

@niezaspokojonabi sama musisz zdecydować, czy taki związek Ci odpowiada, czy podejście Twojego chłopaka Ciebie nie rani, czy wytrzymasz w takim związku. Uważam, że jeśli jemu na Tobie zależy, to powinien przynajmniej z Tobą porozmawiać i wysłuchać Twoich argumentów. Do póki on będzie twierdził, że to on jest normalny i nie dostrzeże problemu, to nic nie wypracujecie.

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Był tu wątek, który zboczył rozmową na związki w których jedno z partnerów unika seksu, wypowiadali się tacy którzy są w takiej sytuacji (jeśo się nie mylę to np. @D'Arc ) i twierdzili, że sposób na wstrzemięźliwość zupełnie nie działa. Wręcz przeciwnie, ta osoba która unika seksu, po prostu wreszcie ma święty spokój.
Masz rację. Jeśli @niezaspokojonabi zauważy że dla niego to jest święty spokój to też jest ważny znak.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Miałabyś coś przeciwko, gdyby, poza Twoją wiedzą, on spotkał się z innym facetem za wspólne zabawy?
@niezaspokojonabi jednym z wcale nie mało prawdopodobnych scenariuszy jest to, że Twój chłopak jest gejem, więc pytanie czy odpowiadałoby Ci to co napisała Magia? Ja jeszcze rozumiałbym takie rozterki kogoś w związku bez seksu, gdzie są już mega wzajemne zobowiązania typu dzieci, naście lat życia, kredyty. Ty pomimo kilkuletniego stażu w związku nie (chyba) masz jeszcze tak mocno zapuszczonych korzeni.

Ludzie w związku zawsze się różnią w różnych kwestiach. Pytanie tylko czy te różnice dotyczą kwestii istotnych. Bardzo często taką istotną kwestią jest posiadanie dzieci. Jeśli jedno chce, a drugie kategorycznie nie....to jest sens kontynuować taki związek, który rozleci się prędzej czy później z tego właśnie powodu?

Coś na boku, jako zastępstwo za brak seksu w związku? Sama sobie odpowiedz na pytanie czy będziesz wstanie tak na dłuższą metę funkcjonować, czy wytrzyma to Twoje sumienie, czy nie zeżre Ciebie strach przed dekonspiracją.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Dziwny ten post i nie wiem czy to nie jest zmyślona historia.
Ale tak: po pierwsze koniec z robieniem mu loda. Co to kurwa ma być, że Ty masz mu obciągać, a on nie będzie z Tobą uprawiać seksu, ani minety Ci nie zrobi bo nie? Niech spierdala na drzewo. On jest zadowolony, bo ma to co lubi, a Ty jesteś sfrustrowana.
Druga sprawa: jak facet nie chce ruchać swojej laski to albo rucha inną, albo faktycznie zastanawiałabym się czy nie jest gejem.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
No rozmawiałam setki razy, mówi że w seksie nie ma żadnej przyjemności i mógłby nie istnieć, a ja zaczynałam się z nim spotykać to było zupełnie inaczej
On może Cię kocha (chociaż jak się kogoś kocha to się chce mu sprawiać przyjemność) ale Cię nie pragnie, nie pociągasz go.

To się nie uda, ja jestem bardzo.. uległa. Nie zaprę się, bo mnie zacznie kręcić, że on będzie naciskał,żebym mu zrobiła loda, on mnie za dobrze zna a ja jego 😄
Czyli przyzwyczaj się, że nie uświadczysz już namiętności i nie zobaczysz nigdy wzroku pełnego pożądania. Ja tam bym się zastanowiła czy chcę być w takim związku.