• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chłopak nie chce seksu tylko oral, a ja zaczynam fantazjować o lesbijskim seksie, co robić?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
W punkt podsumowane. No ja wiedziałam że kiedyś przychodzi wypalenie zmniejsza się ochota ale nie sądziłam że nie mając nawet 25lat moje życie seksualne umrze 😄
Nie dopuszczam spotkania z kimś innym, zostają mi jedynie fantazje i zabawki..
Wiesz, oczywiście należałoby wykluczyć inne powody, np. zdrowotne, jakiejś obecnej trudnej sytuacji życiowej, czy traum z dzieciństwa. Ale do tego to on sam musiałby uznać, że porzucenie życia seksualnego w wieku około 30 lat, to jednak jest coś nie tak i starać się znaleźć przyczynę. Powinien zrobić komplet badań, jak nie to, to pójść do psychologa. Ale jeśli on uważa, że jego popęd jest prawidłowy, a to z Tobą jest coś nie tak, no to nic nie ugrasz.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
On jest 9 lat starszy, i wbrew przyszłym domysłom nie - nie spotyka się z inną, bo oboje pracujemy z domu i zawsze wiemy co robimy, wciąż razem.
Więc uważasz, że gdyby w jego życiu pojawiła się inna kobieta to chciałby seksu?
Ja już próbowałam ubierać się w seksowne stroje, budować napięcie, to on żebym się nie wygłupiała i zaraz kłótnia,że ja tylko o seksie,że mi tylko jedno w głowie.
No rozmawiałam setki razy, mówi że w seksie nie ma żadnej przyjemności i mógłby nie istnieć, a ja zaczynałam się z nim spotykać to było zupełnie inaczej, może przez to że był bardzo aktywny sportowo.. nie wiem.
Czuję trochę, że się marnuję i omija mnie wiele przyjemności,ale kocham go i nie wyobrażam sobie rozstawać się z tego powodu. Nie zmuszę przecież faceta do seksu, namawiając kogoś to w ogóle zero przyjemności. Po prostu zawsze mogłam garściami przebierać w facetach, nie sądziłam że w tym wieku moje życie będzie tak wyglądało...
Myślę nad spotkaniem się z jakąś dziewczyną na wspólne zabawy 🙈
Ogólnie to przychylę się do @Kasztan15 - musicie usiąść i porozmawiać. Nie daj się zbyć przerzucaniem winy na Ciebie czy wiekiem. Ja jestem 10 lat starszy od Twojego chłopaka, jestem z dziewczyną w już wieloletnim związku, a cały czas działamy na siebie tak, że wystarczy wymiana zalotnych spojrzeń mówiuąca że oboje mamy ochotę na seks i od razu jest wzwód na całego, a ona jest cała mokra - u nas gra wstępna praktycznie nie istnieje, bo zwyczajnie nie jest potrzebna.

Musicie poważnie porozmawiać, on musi zrozumieć, że rezygnacja z seksu to nie jest normalne i przeczą temu wszystkie dane naukowe i statystyczne. Ty jesteś normalną, zdrową osobą o potrzebach typowych dla swojego wieku. To nn ma jakiś problem i jeśli traktuje Ciebie poważnie, to powinno mu zależeć na znalezieniu jego przyczyny.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Jeżeli rozmowa na temat seksu powoduje kłótnie, to moim zdaniem to może być jakieś zaburzenie erekcji. Seks oralny daje najsilniejsze bodźce, a skoro jest w stanie utrzymać erekcję tylko wtedy, to oznacza, że po prostu ucieka od seksu, bo nie jest w stanie utrzymać erekcji. Problem może być somatyczne, jakaś choroba np. problemy naczyniowe, hormonalne, czy psychogenne, np. przewlekły stres. Pytanie czy się masturbuje po kątach...