• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chciałabyś ściąć włosy albo żeby ktoś się nimi pobawił?

Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Chciałabyś żeby ktoś się pobawił twoimi włosami albo żeby je obciął?

Polecam się z wielką chęcią pobawię się, poczeszę a nawet obetne końcówki albo i całego kucyka albo jeszcze krócej. Z pewnością skończysz z piękna fryzura a to wszystko za darmo albo i jeszcze zarobisz😊

Napisz a z pewnością się dogadamy 😁

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Oj nie! Mam wogóle uraz, bo kiedyś u fryzjera obsługiwał mnie młody facet, sapał cały czas nade mną niezdrowo. Było to dla mnie obleśne.
Czy tacy fetyszyści zatrudniają się jako fryzjerzy w salonach?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Kiedyś strzygła mnie fryzjerka, która prawie cały czas nacierała na mnie swoim biustem. Czy takie nimfomanki zatrudniaja sie jako fryzjerki w salonach?
Było to dla mnie przyjemne, ale.....;) Pytanie pozostaje
Ciekawe czy fetysz bycia strzyżonym dotyczy tylko kobiet, żeby było bliżej tematu

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Oj nie! Mam wogóle uraz, bo kiedyś u fryzjera obsługiwał mnie młody facet, sapał cały czas nade mną niezdrowo. Było to dla mnie obleśne.
Czy tacy fetyszyści zatrudniają się jako fryzjerzy w salonach?
Nie jest to wykluczone, ale też nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać. Dlatego szukam dziewczyny która to lubi i będzie czerpała z tego przyjemność 😉

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Kiedyś strzygła mnie fryzjerka, która prawie cały czas nacierała na mnie swoim biustem. Czy takie nimfomanki zatrudniaja sie jako fryzjerki w salonach?
Było to dla mnie przyjemne, ale.....;) Pytanie pozostaje
Ciekawe czy fetysz bycia strzyżonym dotyczy tylko kobiet, żeby było bliżej tematu
Was facetów nie da się napastować 🤣

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Powtarzam swoje pytanie z innego wątku: czy facet może być nimfomanem? Tam moje pytanie zostało totalnie zignorowane. Chyba wątek założę 🤣

Kobieta

D'Arc

Erotoman
"Ex definicione" nie może
Nie ma nowoczesności w tym kraju 😅 żadne cuckoldy, strapony i masaże twarzy moszną nie przekonają mnie, że mamy w Polsce rewolucję seksualną - tylko i wyłącznie to się dokona, gdy hiperseksualnych facetów zaczniemy nazywać nimfomanami. Bez tego to lipa, a nie żadna rewolucja.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie ma nowoczesności w tym kraju 😅 żadne cuckoldy, strapony i masaże twarzy moszną nie przekonają mnie, że mamy w Polsce rewolucję seksualną - tylko i wyłącznie to się dokona, gdy hiperseksualnych facetów zaczniemy nazywać nimfomanami. Bez tego to lipa, a nie żadna rewolucja.
Mam lepsze pomysły, ale już priv.-u nie proponuję, a na ogole to mam dewizę🤫:ROFLMAO:

Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Robi się gorąco więc może znajdzie się dziewczyna chętna na skrócenie fryzury na lato. Obcięcie każdej ilości wchodzi w grę, z wielką chęcią podetnę końcówki I wymodeluje Twoje włosy 😁 Napisz!