• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Chciałabyś ściąć włosy albo żeby ktoś się nimi pobawił?

Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Chciałabyś żeby ktoś się pobawił twoimi włosami albo żeby je obciął?

Polecam się z wielką chęcią pobawię się, poczeszę a nawet obetne końcówki albo i całego kucyka albo jeszcze krócej. Z pewnością skończysz z piękna fryzura a to wszystko za darmo albo i jeszcze zarobisz😊

Napisz a z pewnością się dogadamy 😁

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Oj nie! Mam wogóle uraz, bo kiedyś u fryzjera obsługiwał mnie młody facet, sapał cały czas nade mną niezdrowo. Było to dla mnie obleśne.
Czy tacy fetyszyści zatrudniają się jako fryzjerzy w salonach?

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Kiedyś strzygła mnie fryzjerka, która prawie cały czas nacierała na mnie swoim biustem. Czy takie nimfomanki zatrudniaja sie jako fryzjerki w salonach?
Było to dla mnie przyjemne, ale.....;) Pytanie pozostaje
Ciekawe czy fetysz bycia strzyżonym dotyczy tylko kobiet, żeby było bliżej tematu

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Fryzjerdejw

Cichy Podglądacz
Oj nie! Mam wogóle uraz, bo kiedyś u fryzjera obsługiwał mnie młody facet, sapał cały czas nade mną niezdrowo. Było to dla mnie obleśne.
Czy tacy fetyszyści zatrudniają się jako fryzjerzy w salonach?
Nie jest to wykluczone, ale też nie ma co wszystkich do jednego wora wrzucać. Dlatego szukam dziewczyny która to lubi i będzie czerpała z tego przyjemność 😉

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Kiedyś strzygła mnie fryzjerka, która prawie cały czas nacierała na mnie swoim biustem. Czy takie nimfomanki zatrudniaja sie jako fryzjerki w salonach?
Było to dla mnie przyjemne, ale.....;) Pytanie pozostaje
Ciekawe czy fetysz bycia strzyżonym dotyczy tylko kobiet, żeby było bliżej tematu
Was facetów nie da się napastować 🤣

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Powtarzam swoje pytanie z innego wątku: czy facet może być nimfomanem? Tam moje pytanie zostało totalnie zignorowane. Chyba wątek założę 🤣

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
"Ex definicione" nie może
Nie ma nowoczesności w tym kraju 😅 żadne cuckoldy, strapony i masaże twarzy moszną nie przekonają mnie, że mamy w Polsce rewolucję seksualną - tylko i wyłącznie to się dokona, gdy hiperseksualnych facetów zaczniemy nazywać nimfomanami. Bez tego to lipa, a nie żadna rewolucja.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie ma nowoczesności w tym kraju 😅 żadne cuckoldy, strapony i masaże twarzy moszną nie przekonają mnie, że mamy w Polsce rewolucję seksualną - tylko i wyłącznie to się dokona, gdy hiperseksualnych facetów zaczniemy nazywać nimfomanami. Bez tego to lipa, a nie żadna rewolucja.
Mam lepsze pomysły, ale już priv.-u nie proponuję, a na ogole to mam dewizę🤫:ROFLMAO: