• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chciałabym, żeby mój chłopak miał inną

Kobieta

nikusiavip

Cichy Podglądacz
Hej, chciałabym, żeby mój chłopak miał kochankę. Żeby mógł się do niej wymykać i ją rżnąć, a potem wszystko mi opowiadać. Czasami mam ochotę lizać jego jajka wyobrażając sobie, że ma kutasa w cipce innej dziewczyny. Może znalazłaby się tu chętna? Mogę podesłać fotki na priv ;)

Mężczyzna

SilverSerfer

Cichy Podglądacz
Witaj,
odwrócony cuckold to sytuacja dużo rzadsza nic "tradycyjny" cuckold, w którym mężczyzna dzieli się swoją partnerką czerpiąc z tego przyjemność.
Z tego też powodu tym bardziej jestem ciekawy jak to się dalej u Ciebie potoczy...:)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Manto

Cichy Podglądacz
Hej, chciałabym, żeby mój chłopak miał kochankę. Żeby mógł się do niej wymykać i ją rżnąć, a potem wszystko mi opowiadać. Czasami mam ochotę lizać jego jajka wyobrażając sobie, że ma kutasa w cipce innej dziewczyny. Może znalazłaby się tu chętna? Mogę podesłać fotki na priv ;)
Ciekawe. Moja żona tak czasami fantazjuje z ta różnicą, że ona jest obok, ale ten pomysł też mi się bardzo podoba. Do tego żeby po powrocie od kochanki nie tylko chciała słuchać ze szczegółami, ale i wylizala do czysta.