I bardzo dobrze, popieram takie checi. Sam ci nie pomoge gdyz jestem staroswiecki i identyfikuje sie jako mezczyzna (z jakze abstrakcyjnego powodu: posiadania penisa) ale szczerze zycze powodzenia. Na bank bedzie fajnie
I bardzo dobrze, popieram takie checi. Sam ci nie pomoge gdyz jestem staroswiecki i identyfikuje sie jako mezczyzna (z jakze abstrakcyjnego powodu: posiadania penisa) ale szczerze zycze powodzenia. Na bank bedzie fajnie
W sobotę byliśmy w samym nam klubie. Pozwoliliśmy sobie na coś więcej. I tak pewna pani oralnie zaspokoiła mojego męża, a jej mąż oralnie zaspokoił mnie.
Bardzo polecam, to zupełnie inne doznania. Często jest dużo więcej pieszczot, zmysłowości, dotyku, nawet całując kobietę ma się inne odczucia niż z mężczyzną. Nie mówię, że lepsze czy gorsze. Inne.
Bardzo polecam, to zupełnie inne doznania. Często jest dużo więcej pieszczot, zmysłowości, dotyku, nawet całując kobietę ma się inne odczucia niż z mężczyzną. Nie mówię, że lepsze czy gorsze. Inne.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.