• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Paula Tumala :love::love::love:

580487979_18534232765025572_2749791956093231502_n.jpg

Mężczyzna

lgnXI

Cichy Podglądacz
Jakoś mnie celebrytki nigdy za bardzo nie kręciły, ale jeśli miałbym już jakąś wybrać to chyba Fagata, o ile to nadal celebrytka, czy może bardziej już onlyfansiara. Trochę guilty pleasure, bo ogólnie wydaje się mocno irytująca ale, stety bądź niestety namiot mi rozstawia w spodniach.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Jakoś mnie celebrytki nigdy za bardzo nie kręciły, ale jeśli miałbym już jakąś wybrać to chyba Fagata, o ile to nadal celebrytka, czy może bardziej już onlyfansiara. Trochę guilty pleasure, bo ogólnie wydaje się mocno irytująca ale, stety bądź niestety namiot mi rozstawia w spodniach.
Jak najbardziej celebrytka, nagrywa z czołówką list przebojów i buja się z amerykańskimi raperami xD
Chociaż Young Leosia właśnie próbuje ją dosłownie skończyć xD

Dla mnie trochę ona, bardziej Doda (od niedawna), może trochę Roxie Węgiel, Blanka... Grażyna Szapołowska, Pamela Anderson z lat 90

Do panow znanych niektorych też, ale to nie na temat, więc jak ktoś ciekaw: pw

Mężczyzna

lgnXI

Cichy Podglądacz
@ganymed o to ja jej jakoś tak nie śledzę, pamiętam tylko że jakiś czas temu brała udział we freakfightach i jakaś drama chyba z nią była. Później kojarzę ją głównie z tego, że założyła sobie konto na OF, ale powinszować że wózek jakoś pcha do przodu i kariera się nie skończyła.