Dziś postuje jednak gwiazdy młodego pokolenia (moje rówieśniczki). Gdyby nie wymaganie że po jednej z kraju i zagranicy to bym się bardziej rozpisał ;D Ale do tych napewno troche się powaliło i to napewno nie raz.
A mi się ostatnio zdarzyło myśląc o Małgorzacie Rozenek.
Co prawda intelektualnie to zupełnie nie moja bajka, ale kręci mnie to, że kobieta ostro ora na siłowni i to pięknie widać. Jak na swój wiek figurę ma petarda.
Co prawda to tylko wirtualna celebrytka, ale nadal; Moja Maczuga ostatnio twardo stoi dla Hatsune Miku, którą chciałaby solidnie zapakować w obydwie dziurki, a następnie pokryć jej twarzyczkę i cycory świeżą, pachnącą spermą
Co prawda to tylko wirtualna celebrytka, ale nadal; Moja Maczuga ostatnio twardo stoi dla Hatsune Miku, którą chciałaby solidnie zapakować w obydwie dziurki, a następnie pokryć jej twarzyczkę i cycory świeżą, pachnącą spermą
Ah tak,faktycznie . Dobrze,że to nie Jej "prawdziwe" zdjęcie bo serwery SF mogłyby tego nie wytrzymać .
Z chęcią kontynuowałbym rozmowę,ale mam zakaz podniecania się gdy Magdy nie ma w pobliżu .
Skoro Magda jest Gwiazdą "Fematexu" a gwiazda=celebrytka to tak,wpisuje się w temat.
Na temat jej przestrzegania regulaminu SF coś już obaj wiemy,i jakie konsekwencje wyciąga gdy go naginamy/łamiemy
Nie masturbuję się do zdjęć celebrytki, w o góle ní do zdjęć. Wyobrażam sobie zwykle kobiety z mojej przeszłości. Také z którymi się kochałem, takie z którymi się nie udało i takie, które w ogóle w życiu przeoczyłem. Ze słynnych aktorek najbardziej pocią gające wydają mi się Susan Sarandon i Jamie Lee Curtis. Ale młodzież ič pewnie ni kojarzy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.