• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
julia-wieniawa-3.jpg
julia-wieniawa-w-filmie-small-world-patryka-vegi-533396-GALLERY_BIG.jpg
zrzut_ekranu_20_odXwxY.png

Saoirse Ronan:
928a33f8de29d488be4383d0d084dd39.jpg
936full-saoirse-ronan.jpg
saoirse-ronan-massive-butt.jpg

Oczywiście są to poglądowe fotki :p
Mmmm, Saoirse 😋😋Jedno z najlepszych moich ostatnich odkryć

W

WhitePinkRed

Guest
Z dojrzałych kobitek napewno:

Małgorzata Korzuchowska: Przypomina mi lata licealne i piękną nauczycielkę z angielskiego.

Małgorzata Socha: polska sex-bomba

Anita Sokołowska: Marzenie...
inga-508526-article_v2.jpg
9UuXeQfdvjIj5d9uIioPHIRGm-XPdB_NWTkr1cF7F32I-wKDW_0Sf9TYg7WGsb0Znu5NhiamVX6hUM-slcOSXpgkFO5FtSG-1lI
e5a889c1da2065794ce97dab5b1c2606.jpg

Julia Pierucha: Oj nie jeden raz doszło do mokrego ''finiszu''

Wiktoria Gąsiewska: moja rówieśniczka ale chyba przebiła wszystkie pod względem masturbacji, moim zdaniem na równi z Wieniawą

wiktoria-gasiewska-w-seskownej-sesji-w-barwach-szczescia-422274-MT.jpg

Tak na marginesie, marzeniem by było spotkanie damskiej części ekipy Rodzinki.pl, jest to piękne ale niestety nierealne... ( tak jak na fotkach poniżej)
Anita Sokołowska to jak dla mnie jedna z najpiękniejszych Polek od wielu lat🤩

Z zagranicznych - Sarah Shahi. Jest wiele pięknych kobiet, ale ona dla mnie wygrywa narazie🤫

Edit: wiedziałam, że o kimś zapomniałam - Blake Lively! Absolutnie piękna i wyjątkowa🤩

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

Image

Erotoman
Anita Sokołowska to jak dla mnie jedna z najpiękniejszych Polek od wielu lat🤩

Z zagranicznych - Sarah Shahi. Jest wiele pięknych kobiet, ale ona dla mnie wygrywa narazie🤫

Edit: wiedziałam, że o kimś zapomniałam - Blake Lively! Absolutnie piękna i wyjątkowa🤩
Sarah Shani się broni, ale Anita Sokołowska jest co najwyżej ładna.

W

WhitePinkRed

Guest
Smutniak ma specyficzną urodę i dlatego nie wszyscy uznają ją za najpiękniejszą, ale brzydka to ona napewno nie jest😏

Mężczyzna

Image

Erotoman
A kojarzycie może Teresę Werner? Śpiewa jakieś totalne badziewie dla seniorów, ale zobaczcie, jak wygląda, ma 65 lat!

W

WhitePinkRed

Guest
No i zapomniałam oczywiście o Jacinda Barrett! Chyba jak wyszła Bridget Jones 2, to miałam w niej „crush”, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam, że tak to się nazywa😜 Bosze, jakie nogi… 🤤 a z nią i z jej mężem bym poszła w trójkąt w ciemno - jakby tylko mnie zechcieli🤣

Mężczyzna

Image

Erotoman
No i zapomniałam oczywiście o Jacinda Barrett! Chyba jak wyszła Bridget Jones 2, to miałam w niej „crush”, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam, że tak to się nazywa😜 Bosze, jakie nogi… 🤤 a z nią i z jej mężem bym poszła w trójkąt w ciemno - jakby tylko mnie zechcieli🤣
Tak, właśnie miałem pisać o jej nogach. Super!

W

WhitePinkRed

Guest
Kate Hudson. Następnym razem u fryzjera robię sobie jej fryzurę z jednego filmu ale 🤫🤣
Kate Upton… nie mam słow😮