• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

Krakenik

Seks Praktykant
Wiem, że teraz niektórzy stwierdzą, że oszalałem, ale niezwykle atrakcyjne są wokalistki disco polo i czasem modelki występujące w teledyskach. Ostatnio znów wśród modelek jest więcej naturalnych piękności, więcej nawiązań do lat 90. Wśród wokalistek wymieniłbym obecnie:

Iness (Aneta Działak)

Exaited (Agnieszka Drewnicka)

La Tija (Agnieszka Andrzejewska) - zawsze przypominała mi Alison Tyler

Camasutra (Agnieszka Grabda) - była kiedyś w Voice of Poland

Jesika Wysota

Yoko (Marta Konopla)

Pamiętam, że bardzo podnieciła mnie wokalistka zespołu Gonti w teledysku "Słodka sikotka", niestety zniknął z YT.
Ja bym dorzucił jeszcze Magdalena Narożna

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Hmmm, właśnie oglądam Wojewódzkiego i chyba dzisiaj ukręcę śmigło do Vanessy Aleksander... Ładny uśmiech...
NzA0MzA3YRsgUjtJbkhsDmMKbxMoEWJYNBJ3WG5QYUtzCH0CblUnFiRCKAouHSkINEAsDTEdPhZuUT0TbkV_VSVZPgotUjdVJF0vHyUcLB55UShOc1JjSnRSdFd1CysYbFF5TCQefUx2BHpKdQB-TXFWbwc
NDYxY2ZmYSU4Gi8BdRZsMHtCe1szT2JmLFpjEHVadnAhVz9bNgg8ISkXd1UoGD4lLgh3QjZCLzQwVy8DdQknNykUOEt1CCMmPBx2VjkLKnduTmkfO1R3cnRMOlduQCxyPUp0AGpdLHBvSTpUPFUrZiQ

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Masz prawo robić co zechcesz, ale chyba po ulicy nie chodzisz i nie drzesz się, że faceci to kurwiarze, debile itd.
To na ch**j tutaj w każdym wątku się udzielasz? Może przydałby się jakiś merytoryczny wpis?
Mam na temat powodu tonu Twoich wypowiedzi pewną teorię, ale i tak się wyprzesz...

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
A ktos lubi poprzegladac tez celebrytów? mogą byc z laskami, nawet lepiej. Na pierwszy ogien rzucam Kacpra Blonskiego i Leokadie. Mnie nie kreca, ale nadają się na podpałkę w wątku.