• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

NfsRazor

Seks Praktykant
Do celebrytek sobie nie walę ale jest kilka lasek znanych na instagramie których bym nie wypuścił z łóżka.
Na przykład Borovusha czy Nicola Cavanis. Kiedyś była też taka ruska Frenechka ale nie ma już jej konta. Wczesny milf bo laska około 30. W necie są jej zdjęcia

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Paula Tumala :love::love::love:

474669207_18477961249025572_1078295427838751395_n.jpg

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Jak czytam książki i fantazjuje to najczęściej Henrego Cavilla widze oczami wyobraźni. Nawet raz przypadkiem fantazjowałam o nim w trakcie seksu.

Mężczyzna

Motyliszek

Seks Praktykant
Wiem, że teraz niektórzy stwierdzą, że oszalałem, ale niezwykle atrakcyjne są wokalistki disco polo i czasem modelki występujące w teledyskach. Ostatnio znów wśród modelek jest więcej naturalnych piękności, więcej nawiązań do lat 90. Wśród wokalistek wymieniłbym obecnie:

Iness (Aneta Działak)

Exaited (Agnieszka Drewnicka)

La Tija (Agnieszka Andrzejewska) - zawsze przypominała mi Alison Tyler

Camasutra (Agnieszka Grabda) - była kiedyś w Voice of Poland

Jesika Wysota

Yoko (Marta Konopla)

Pamiętam, że bardzo podnieciła mnie wokalistka zespołu Gonti w teledysku "Słodka sikotka", niestety zniknął z YT.

Mężczyzna

NfsRazor

Seks Praktykant
Wiem, że teraz niektórzy stwierdzą, że oszalałem, ale niezwykle atrakcyjne są wokalistki disco polo i czasem modelki występujące w teledyskach. Ostatnio znów wśród modelek jest więcej naturalnych piękności, więcej nawiązań do lat 90. Wśród wokalistek wymieniłbym obecnie:

Iness (Aneta Działak)

Exaited (Agnieszka Drewnicka)

La Tija (Agnieszka Andrzejewska) - zawsze przypominała mi Alison Tyler

Camasutra (Agnieszka Grabda) - była kiedyś w Voice of Poland

Jesika Wysota

Yoko (Marta Konopla)

Pamiętam, że bardzo podnieciła mnie wokalistka zespołu Gonti w teledysku "Słodka sikotka", niestety zniknął z YT.

Z disco polo, dobre są te laski z Top Girls. Fajna jest też Claudi ale ona chyba już karierę skończyła