• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Casual nudity - zwyczajne czynności robione nago

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Cześć

Czy też macie jakieś czynności, których robienie nago Was podnieca, albo po prostu lubicie to robić nago. Chodzi o takie rzeczy, których się normalnie nago, nie robi, tak, że o pranie kąpieli nie pytam 😉

Ja na przykład ostatnio raz biegałem nago po lesie, bo się zastanawiałem, jak się będą zachowywać luźne klejnoty podczas biegu, no i ogólnie dość mocno się bujają i obijają 😅 raczej mogłoby takie bieganie być na dłuższą metę drażniące.

Kiedyś jak był upał i kładłem panele i malowałem mieszkanie to też się rozebrałem do naga i było całkiem przyjemnie.

Teraz się zastanawiam, jak by się nago jeździło rowerem, no ale nie mam za bardzo, bo wokół miasta wszędzie ludzie na drogach. Szkoda, że u nas nie ma jakich nagich rowerowych manifestacji jak na zachodzie.

A co Wy ciekawego nago robiliście? Jeździł ktoś może konno? Choć to facetów może ponoć bardzo boleć 🫣

Pozdrawiam

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Czasem sie zdarza że jestem sam na mieszkaniu, wtedy zawsze jestem nago i wszelkie czynności w domu wykonuje nago ;)

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Ja rozbieram się przekraczająć próg swojego mieszkania, więc wykonuję bardzo czynności nago. W domu zawsze jestem bez ubrań. Niestety nie mam ogródka :(

Jako nudysta również mam do czynienia z byciem nago w naturze, więc spacerowanie czy jazda rowerem nago jest dla mnie czymś normalnym, a w samym WNBR o mało nie wziąłem udziału kilka lat temu i dalej jest to moim celem/marzeniem. Muszę tylko jakoś swoją wybrankę przekonać, bo kiedy jej nie było nie było problemu w jej postaci :D

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ja rozbieram się przekraczająć próg swojego mieszkania, więc wykonuję bardzo czynności nago. W domu zawsze jestem bez ubrań. Niestety nie mam ogródka :(

Jako nudysta również mam do czynienia z byciem nago w naturze, więc spacerowanie czy jazda rowerem nago jest dla mnie czymś normalnym, a w samym WNBR o mało nie wziąłem udziału kilka lat temu i dalej jest to moim celem/marzeniem. Muszę tylko jakoś swoją wybrankę przekonać, bo kiedy jej nie było nie było problemu w jej postaci :D
Ja to bym chętnie wziął udział w WNBR

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Ja bardzo żałuję, że nie udało mi się w Amsterdamie tego zrobić. Tak mi się plany pokrzyżowały, a byłem można powiedzieć 2 kliknięcia od całego zakończenia planowania noclegu itd.
Jeszcze cykl Cyclonudista w Brukseli jest warty przejażdżki nago.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
ja lubię jak żona chodzi nago po domu, czy to przed kąpielą niby idzie do łazienki ale jeszcze po coś idzie do kuchni lub do pokoju, lub jak się przebiera do spania kręci się nago po mieszkaniu i tak dość często paraduje przede mną nago

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
No trzeba uważać, golas golasem ale buty muszą być :D
Jeśli zwykły spacer mogą być klapki. Kobieta zawsze może spacerować bez majtek, a bluzkę zdjąć kiedy zechce. Zaden dzik ani Jelen nie powie jej ubierz się. Nagi facet. Nie wiem może są gdzieś jakieś grupy. Podobno w grupie raźniej. Nie wiem czy kobiety to lubią

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Jeśli zwykły spacer mogą być klapki. Kobieta zawsze może spacerować bez majtek, a bluzkę zdjąć kiedy zechce. Zaden dzik ani Jelen nie powie jej ubierz się. Nagi facet. Nie wiem może są gdzieś jakieś grupy. Podobno w grupie raźniej. Nie wiem czy kobiety to lubią
To jest właśnie ten problem chodzenia nago jako facet. Kiedy ktoś spotkał nagą kobietę, to raczej przymknie oko, uśmiechnie się, a jak mu się to nie spodoba, to raczej nie będzie robić awantury, tylko powie, żeby kobieta się ubrała. Natomiast jako nagi facet trzeba uważać do potęgi. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje ktoś przypadkowo spotkamy, a biorąc pod uwagę jakie jest jeszcze podejście ludzi do nagości w Polsce to nagi mężczyzna w lesie kojarzy się w większości z jakimś ekshibicjonistą i gwałcicielem, a nie nudystą który wyszedł na spacer odpocząć w naturę, gdzieś pospacerować czy poleżeć i np. poczytać książkę nago na kocu. Dlatego zawsze chce, aby ktoś do mnie spacerującego nago dołączył, nawet ubrany/a, bo to lagodziloby sytuację, a najlepiej kobieta.
Chodząc samemu w jakimś nowym miejscu, gdzie nie do końca znam las i gdzie przypadkowo biegacze i rowerzyści mogą trafić muszę co chwilę kręcić się w kółko by nikt na mnie nie wpadł, abym zdazyl się ewentualnie zakryć. Idąc w grupce łatwiej byłoby wybrnąć z sytuacji, np. pod pozorem sesji zdjęciowej. :)

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Teraz się zastanawiam, jak by się nago jeździło rowerem, no ale nie mam za bardzo, bo wokół miasta wszędzie ludzie na drogach. Szkoda, że u nas nie ma jakich nagich rowerowych manifestacji jak na zachodzie.

I jeszcze bez siodełka spróbować 😉

Ja ostatnio lubię w nocy pojechać nad jezioro i kąpać się nago.

• Like
Reactions: tpo
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry