• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Być mężczyzną jeden dzień

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Dziewczęta, pytanie dziś do Was, czy chciałybyście na jeden dzień stać się prawdziwym z krwi i kości mężczyzną?
Ja mam od dawna taką myśl, że chciałabym na chociaż jeden dzień stać się posiadaczem kutasa. Ciekawa jestem jak mężczyźni odczuwają orgazm i jakie to uczucie kiedy pojawia się wzwód.
A co bym wtedy robiła? Od rana walenie konia, później ruchanie z jakimiś zajebistymi laskami i później podryw gdzieś na mieście, żeby sprawdzić czy męskie ciało i kobiecy umysł dają doskonałe połączenie aby poderwać absolutnie każdą kobietę.

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Ciekawie postawiłaś temat nawet mi przez myśl nie przeszło z oczywistych pragnień ale zastanawia mnie bardziej to co Cię tak na prawdę na maxa w tym zakręciło ? ;)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Dziewczęta, pytanie dziś do Was, czy chciałybyście na jeden dzień stać się prawdziwym z krwi i kości mężczyzną?
Ja mam od dawna taką myśl, że chciałabym na chociaż jeden dzień stać się posiadaczem kutasa. Ciekawa jestem jak mężczyźni odczuwają orgazm i jakie to uczucie kiedy pojawia się wzwód.
A co bym wtedy robiła? Od rana walenie konia, później ruchanie z jakimiś zajebistymi laskami i później podryw gdzieś na mieście, żeby sprawdzić czy męskie ciało i kobiecy umysł dają doskonałe połączenie aby poderwać absolutnie każdą kobietę.
E tam , ty tutaj o samych przyjemnościach.
A może zamiast tego , naprawilabys coś w domu ,zrobiła remont, wymyła Auto itd.

A mężczyźni na odwrót, ogarnęli dzieci, ogarneli dom ,ogarnęli zakupy .

Na końcu dnia można sprawdzać , siusiaka i cipke.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Tu jest wiele pytań. Jak bardzo przystojna bym była? 🤣 bo już się nauczyłam (nauki @Randomowynick123), że jak mam 1 dzień i nieciekawy pakiet startowy to trudniej będzie wyrwać mi kogoś tak na szybko. Do tego trzeba mieć sporo pewności siebie, a mając kutasa od kilku godzin i nie wiedząc jeszcze co i jak to raczej nie byłabym pewna swoich łóżkowych możliwości.

Dlatego dla bezpieczeństwa pewnie siedziałabym cały dzień w domu, nauczyła się obsługi kutasa na wszystkie możliwe sposoby, bo to później pewnie dałoby mi możliwości lepszego pieszczenia partnera. Tu pojawia się kolejne pytanie, czy jestem jednym z tych szczęśliwców, którzy potrafią sobie sami obciągnąć? Bo jak tak to już totalnie mistrzostwo świata, bo o tym coś tam wiem ;)

No i jajka i prostata, chciałabym wiedzieć jak to jest czuć bo nie mam możliwości przełożyć to sobie na cokolwiek, więc pewnie zbadałabym temat zabaw analnych. Skoro my mamy z tego tyle radości to co to musi być za gamechanger mając prostatę.

Dodatkowo spróbowałabym biegania, zawsze się zastanawiam jak to się dzieje, że ten dingdong tam nie przeszkadza.

W skrócie, wzięłabym urlop na ten dzień i pieściła się od góry do dołu nie tracąc czasu na laski, bo nie oszukujmy się, takie posuwanie to nie są łatwe rzeczy. A jeszcze Ci taka powie, że już dochodzi (czyli wcale nie "już" tylko może kiedyś, niebawem) i nic nie zmieniaj tylko rżnij dokładnie tak samo przez dłuższy czas. Po co miałabym się denerwować?

Ostatnia edycja:
Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Tu jest wiele pytań. Jak bardzo przystojna bym była? 🤣
Na potrzeby tego eksperymentu badawczego przyjęlibyśmy sprzyjające warunki - mówiąc ogólnie :p

Ciekawie postawiłaś temat nawet mi przez myśl nie przeszło z oczywistych pragnień ale zastanawia mnie bardziej to co Cię tak na prawdę na maxa w tym zakręciło ? ;)
Po prostu zwykła ciekawość jak to działa i jak to jest zrobione.
Chciałabym wiedzieć jakie to uczucie ze strony mężczyzny kiedy biorę jego kutasa do ust i w tych ustach robi się twardy. Albo jak wkłada go w cipkę.
Znam to wszystko z perspektywy kobiety, a chciałabym wiedzieć jak to odczuwa facet.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Na potrzeby tego eksperymentu badawczego przyjęlibyśmy sprzyjające warunki - mówiąc ogólnie :p
O dzięki, to miło byłoby na siebie patrzeć w lustrze, jak już byłabym zamknięta w domu, bo nie wiem czy próbowałabym jednak seksu. Bawiłyśmy się z koleżanką kiedyś straponem zamiennie i po prostu wiem, że to jest kawał trudnej roboty 🤣
Chociaż tak poczuć cipkę z tej strony no może może...

To nikt by nie robił helikoptera? 🤔
Jakoś nie pociąga mnie ta wizja :p

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
O dzięki, to miło byłoby na siebie patrzeć w lustrze, jak już byłabym zamknięta w domu, bo nie wiem czy próbowałabym jednak seksu. Bawiłyśmy się z koleżanką kiedyś straponem zamiennie i po prostu wiem, że to jest kawał trudnej roboty 🤣
Chociaż tak poczuć cipkę z tej strony no może może...
A gdybyś dostała ciało faceta, który mieszka z jakaś super laską?

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Dodatkowo spróbowałabym biegania, zawsze się zastanawiam jak to się dzieje, że ten dingdong tam nie przeszkadza.
To byś musiała mieć takiego z tych większych kalibrów. Bo taki maluszek to chyba by nie przeszkadzał za bardzo. Ciekawe w sumie, o tym nie myślałam ale też bym to sprawdziła. Albo podczas jazdy na rowerze, czy nie obciera tam nic i nie dusi.

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
No to mogłabyś się zdziwić z tym podrywaniem 🤣 te zajebiste laski też musiałyby być już nagrane żeby były gotowe bo ten jeden dzień mógłby ci starczyć tylko na zwalenie konia 🤣

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Ja przez jeden dzień chciałem być kobietą. Poczuć jak to jest podczas waszych orgazmów i co macie w głowie podczas sexu jak to odczuwacie 🙈

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Kurcze jestem w szoku, że nikt nie wspomniał o wysikaniu się na stojąco xD (a był helikopter!) Chociaż temat ciekawy i w sumie ciekaw jestem jakby się rozwinął taki sam skierowany do Panów, nie kojarzę chyba takiego?

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Tu jest wiele pytań. Jak bardzo przystojna bym była? 🤣 bo już się nauczyłam (nauki @Randomowynick123), że jak mam 1 dzień i nieciekawy pakiet startowy to trudniej będzie wyrwać mi kogoś tak na szybko. Do tego trzeba mieć sporo pewności siebie, a mając kutasa od kilku godzin i nie wiedząc jeszcze co i jak to raczej nie byłabym pewna swoich łóżkowych możliwości.

Dlatego dla bezpieczeństwa pewnie siedziałabym cały dzień w domu, nauczyła się obsługi kutasa na wszystkie możliwe sposoby, bo to później pewnie dałoby mi możliwości lepszego pieszczenia partnera. Tu pojawia się kolejne pytanie, czy jestem jednym z tych szczęśliwców, którzy potrafią sobie sami obciągnąć? Bo jak tak to już totalnie mistrzostwo świata, bo o tym coś tam wiem ;)

No i jajka i prostata, chciałabym wiedzieć jak to jest czuć bo nie mam możliwości przełożyć to sobie na cokolwiek, więc pewnie zbadałabym temat zabaw analnych. Skoro my mamy z tego tyle radości to co to musi być za gamechanger mając prostatę.

W skrócie, wzięłabym urlop na ten dzień i pieściła się od góry do dołu nie tracąc czasu na laski, bo nie oszukujmy się, takie posuwanie to nie są łatwe rzeczy. A jeszcze Ci taka powie, że już dochodzi (czyli wcale nie "już" tylko może kiedyś, niebawem) i nic nie zmieniaj tylko rżnij dokładnie tak samo przez dłuższy czas. Po co miałabym się denerwować?
Jak tu nie podziwiać Inteligencji Emocjonalnej Najwyższych lotów ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Kurcze jestem w szoku, że nikt nie wspomniał o wysikaniu się na stojąco xD (a był helikopter!) Chociaż temat ciekawy i w sumie ciekaw jestem jakby się rozwinął taki sam skierowany do Panów, nie kojarzę chyba takiego?
Załóżcie, sama jestem ciekawa odpowiedzi :p

Jak tu nie podziwiać Inteligencji Emocjonalnej Najwyższych lotów ;)
💙

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Czy ten temat jest inspirowany znaną piosenką?
W sumie, ciekawe, że nie padł tu np. pomysł pójścia wtedy na basen i popatrzenia w męskiej szatni na ciała pływaków. A przy okazji zebrania szczątkowych danych o frekwencji nagiego prysznica wśród mężczyzn. Albo pójściu w podobnym celu na siłownię, ze skorzystaniem z męskiej szatni.