• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brzydkie słówka wyszeptane lub wymruczane do uszka ;)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Strasznie mnie kreci, jak sobie wyorazam, ze facet brzydko mnie nazywa, np gdy stoi za mna, masuje mi cycuszki i szepcze do uszka, ze lubi takie male chetne kurewki, albo gdy siedze facetowi na kolanach przodem do niego okrakiem i wklada mi reke do stringow i mruczy do uszka: ,,ukleknij mala dziwko i zrob dobrze swojemu kotkowi" ;)

magdab

Podrywacz
Mnóstwo facetów tak robi, jeszcze więcej lubi, jak kobieta sama im takie rzeczy mówi lub proponuje.;-)

W

wolfin

Guest
nawet nie wiesz, jak bardzo mam ochotę na lizanie z samego rana... bez żadnych słów, żadnego ,,dzień dobry,, tylko schować się pod kołdrą i elegancko wyczyścić językiem całe krocze :)

Wiem, co masz na myśli, taka pobudka pieszczotami języka, wiesz, że są Panie które tego nie lubią? Byłem w szoku jak opierdol kilka razy dostałem :D

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Tak naprawdę wilku, ja nie wiem czy są takie kobiety które tego nie lubią... chodzi mi o poranne lizanie. Wilku mogę śmiało powiedzieć, że masz większe doświadczenie w tej kwestii niż ja :) może to chodzi o higienę, bo wiem że kobieta też chce skorzystać z toalety. Tu trzeba wyczuć odpowiedni moment i nie robić niczego na siłę. Jeżeli ona nie chciałaby porannych pieszczot pod kołderką to nie ma problemu, nie byłbym obrażony bo ja chcę a ona nie

W

wolfin

Guest
Skąd myśl, że mam większe doświadczenie? Ty masz więcej eksperymentów za sobą, nawet opisywałeś je tutaj. Moja wiedza opiera się na rozmowach z koleżankami. Nie raz usłyszałem, że nie dam się tam mężowi / chłopakowi pocałować, a co dopiero coś więcej ;)

- - - Zaktualizowano - - -

Wracając do tematu to słówka wcale nie muszą być brzydkie aby było hot, czasem jak wyszeptasz do uszka to co robisz to Pani już szaleje :p

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Eksperyment, który robiłem hmm nie spodziewałem się takiego zainteresowania i szczerze, to teraz żałuję że go zrobiłem :) dobrze się bawiłem, nawet nabrałem pewności siebie (każdy facet na moim miejscu też by się czuł). Taka mała przyjemność dla oka kobiet :) Myślę, że najważniejsza jest rozmowa na takie tematy o przyjemnościach, a nie zgadywanie :)
Żeby nie robić offtopu, mam podobne zdanie dotyczące brzydkich czy hot słówek, samo słowo: ,,pragnę teraz,, może być erotyczne, bo pobudza wyobraźnię :)