• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brutal vs. Romantyk

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Chcę umiarkowanego romantyka w życiu i brutala w łóżku. Są tacy w ogóle?
Są, tylko kwestia tego jak konkretnie podejdziesz do definicji romantyka, bo o brutala zawsze jakoś łatwiej ;)

Jeśli chodzi o tego co obchodzą go moje, nawet najbardziej pochrzanione, emocje, tego co zwraca uwagę na potrzeby, umie rozmawiać, wysłuchać, zaopiekować się, sprawia, że czujemy się kochane, to tak.

Za to tego co kładzie nam róże do łóżka bym nie zniosła.

Mężczyzna

pedro193

Podrywacz
Są, tylko kwestia tego jak konkretnie podejdziesz do definicji romantyka, bo o brutala zawsze jakoś łatwiej ;)

Jeśli chodzi o tego co obchodzą go moje, nawet najbardziej pochrzanione, emocje, tego co zwraca uwagę na potrzeby, umie rozmawiać, wysłuchać, zaopiekować się, sprawia, że czujemy się kochane, to tak.

Z tą brutalnością w łóżku też trzeba doprecyzować. Dla niektórych głębokie gardło to brutalność ..

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz

Takiego, co lubi okazywać mi swoje uczucia i nie wstydzi się o nich mówić. I umie mi wyrazić swoją miłość czynem i słowem.