• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Broda czy bez brody?😀

Kobieta

Ta_Ola

Nowicjusz
Oczywiście, że z brodą taką ładną, zadbaną, dłuższą na dole a z boków krótką i przechodzącą w bardzo krótką, na wysokości skroni. Nie wiem jak się ten zabieg nazywa, ale taki kształt brody, który podkreśla zarys szczęki u faceta, jeśli taka jest dodatkowo siwa...😍💦.

Kobieta

Ta_Ola

Nowicjusz
Nawet małpom brody nie kończą się na wysokości skroni :unsure:
A tak bardziej w temacie, to lubię zarost na twarzy u mężczyzny poza jednym, tzw. kozią bródką. Tej nie u żadnego.
To znaczy, że mężczyzna ma zarost na twarzy, który nie łączy się z tym mam głowie?
Ale dobrze to się chyba nazywa baczki, skoro już trafiłam na specjalistkę. Lubię jak włosy tam są krótkie praktycznie blisko skóry i kłują i coraz niżej przechodzą w dłuższe. Nie wiem jak się taki typ brody nazywa, ale dla mnie wszystko na twarzy faceta to broda.
Celowo chyba posługujemy się słowem broda a nie zarost, ale jak widać skróty myślowe to sprawa nieoczywista. Idę jednak o zakład, że małpy pewnie też ich nie stosują.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Zdecydowanie tak. Zadbany, kilkudniowy zarost u mężczyzny to dla mnie coś co zdecydowanie jest na +
Zwłaszcza taki na pograniczu szorstkości z miękkością podoba mi się najbardziej. Taki, który w zależności od intensywności pieszczot może być zarówno przyjemnie delikatny, lub prowokacyjnie drażniąco kłujący... 😈

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry