Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Oczywiście, że z brodą taką ładną, zadbaną, dłuższą na dole a z boków krótką i przechodzącą w bardzo krótką, na wysokości skroni. Nie wiem jak się ten zabieg nazywa, ale taki kształt brody, który podkreśla zarys szczęki u faceta, jeśli taka jest dodatkowo siwa....
Nawet małpom brody nie kończą się na wysokości skroni
A tak bardziej w temacie, to lubię zarost na twarzy u mężczyzny poza jednym, tzw. kozią bródką. Tej nie u żadnego.
Nawet małpom brody nie kończą się na wysokości skroni
A tak bardziej w temacie, to lubię zarost na twarzy u mężczyzny poza jednym, tzw. kozią bródką. Tej nie u żadnego.
To znaczy, że mężczyzna ma zarost na twarzy, który nie łączy się z tym mam głowie?
Ale dobrze to się chyba nazywa baczki, skoro już trafiłam na specjalistkę. Lubię jak włosy tam są krótkie praktycznie blisko skóry i kłują i coraz niżej przechodzą w dłuższe. Nie wiem jak się taki typ brody nazywa, ale dla mnie wszystko na twarzy faceta to broda.
Celowo chyba posługujemy się słowem broda a nie zarost, ale jak widać skróty myślowe to sprawa nieoczywista. Idę jednak o zakład, że małpy pewnie też ich nie stosują.
Zdecydowanie tak. Zadbany, kilkudniowy zarost u mężczyzny to dla mnie coś co zdecydowanie jest na +
Zwłaszcza taki na pograniczu szorstkości z miękkością podoba mi się najbardziej. Taki, który w zależności od intensywności pieszczot może być zarówno przyjemnie delikatny, lub prowokacyjnie drażniąco kłujący...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.