Poczytałem trochę twoich postów i rada jest jedna - musisz więcej się żalić, że jesteś niski, brzydki, żadna cię nie chce itp. To najlepszy sposób na poderwanie dziewczyny, bo wszystkie marzą o facecie który tylko narzeka.
Mam w swoim otoczeniu kilku znajomych, którzy mieli ten sam problem. Nawet jeden z nich był tak niesamowicie przystojny, mówiąc obiektywnie, że gdybym nie miała partnera to pewnie sama bym się zgłosiła. Fajny facet, ma pasje, zadbany i zabawny, ale niestety bardzo nieśmiały. Do tego stopnia, że nawet jak mu się jakieś pchały w ręce to uciekał bo bał się, że jakąś zawiedzie. Aż kiedyś na imprezie, po alkoholu, znalazł w sobie odwagę i jak go jakaś napastowała, to przynajmniej nie uciekł. Po tym pierwszym razie już poszło z górkiCzy ktoś tutaj jest na forum mając powyżej 25 lat z chłopaków i nigdy nie był w związku z dziewczyną ani nie uprawiał nigdy seksu?Zastanawiam się ,że ja jedyny 29 lat jestem taki na świecie .
Ten nie jest taki zły, w innym temacie jest bardziej depresyjnie.Daj już spokój w kółko to samo pisać, pełno jest takich przegrywów. Można jeszcze iść na dziwki jak coś. Jest jeszcze szansa na jakąś desperatke także nie trać nadziei
Mi się nie udało niestety nie jestem wyróżniający z tłumu oraz nie jestem ani brzydki ani atrakcyjny .Próbowałem swoich siła na internecie na aplikacjach randkowych i nic .Mam w swoim otoczeniu kilku znajomych, którzy mieli ten sam problem. Nawet jeden z nich był tak niesamowicie przystojny, mówiąc obiektywnie, że gdybym nie miała partnera to pewnie sama bym się zgłosiła. Fajny facet, ma pasje, zadbany i zabawny, ale niestety bardzo nieśmiały. Do tego stopnia, że nawet jak mu się jakieś pchały w ręce to uciekał bo bał się, że jakąś zawiedzie. Aż kiedyś na imprezie, po alkoholu, znalazł w sobie odwagę i jak go jakaś napastowała, to przynajmniej nie uciekł. Po tym pierwszym razie już poszło z górki![]()
Próbowałem swoich sił na aplikacjach randkowych.Niestety pisałem zagadywalem i nic się nie udało .Żadna nie chciała się umówić .Niestety selekcja naturalna mnie zweryfikowała i zostanę samotny.@user96 przeglądałam Twoje posty i zastanawiam się czy masz tak duże kompleksy, że to zaburza u Ciebie postrzeganie realiów. Chciałam zapytać, czy chodziłeś na randki, umawiałeś się z jakimiś kobietami? Czy unikałeś całkowicie kontaktów z płcią przeciwną?
Tu nie chodzi o wygląd, a o zainteresowania, czy umiesz w rozmowie czymś zaciekawić, czy jesteś zabawny, bardziej stawiaj na charakter.Mi się nie udało niestety nie jestem wyróżniający z tłumu oraz nie jestem ani brzydki ani atrakcyjny .Próbowałem swoich siła na internecie na aplikacjach randkowych i nic .
Pisały do mnie tylko kobiety typu chcesz zdj,boty wysyłały linki na stronę internetową dla nie byłem wogóle zainteresowany .Dawałem ogłoszenia ,że szukam kobiety ale nic to nie dawało .Tylko dwóch gejozow napisało typu siema chcesz spróbować z facetem ,albo umówić się chcieli na pizzę .Nigdy nie mów nigdy, bo życie jest zaskakujące i czasem się potrafią wydarzyć rzeczy, których by się człowiek nie spodziewałMoże jesteś całkiem ciekawy i fajny ale jak ktoś tutaj ma Ciebie lepiej poznać, skoro cała esencja Twojej osoby to "jestem za niski i żadna mnie nie chce".
Tinder BadooA jaka to była aplikacja?
Pisanie też niestety nie przyciąga do kogoś .Pewnie nie wzbudzam zainteresowania .Pewnie nie spełniam żadnych kryteriów u kobiet.Zostane pewnie sam po 30 stce pewnie będę musiał się z tym pogodzićStandardowe szukanie pary nie polega na umieszczaniu ogłoszeń i czekaniu aż ktoś się zgłosi. To też nie przyciąga. Nie dziwię się, że nie działa.
Po pierwsze, popracuj nad estetycznym pisaniem - wbrew pozorom dużo kobiet zwraca na to uwagę. Te spacje przez kropkami i przecinkami mnie na przykład bardzo rażą w oczy i nie miałabym ochoty z kimś takim pisać, niestety.Pisały do mnie tylko kobiety typu chcesz zdj,boty wysyłały linki na stronę internetową dla nie byłem wogóle zainteresowany .Dawałem ogłoszenia ,że szukam kobiety ale nic to nie dawało .Tylko dwóch gejozow napisało typu siema chcesz spróbować z facetem ,albo umówić się chcieli na pizzę .
Tęczowe klimaty typu LGBT to nie dla mnie .Takim trzeba się urodzić .
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | brak zainteresowania ze strony partnera | Seks | 50 | |
J | Geneza mojego upadku czyli słowo o pewności siebie raczej o tym kiedy jej brak... | Związki | 2 | |
R | Brak doświadczenia u faceta - wielkie nie? | Porady seksualne | 381 | |
![]() |
Brak inicjacji seksualnej | Seks | 20 | |
M | Brak szczęścia w związku | Związki | 14 |