• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ból główki penisa po ostrym stosunku

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

koksu

Cichy Podglądacz
Cztery dni temu kochałem się z moją dziewczyną. Stosunek był "dziki" - z wielką szybkością wchodziłem i wychodziłem z mojej partnerki. Oczywiście zdarzyło się parę razy, że nie trafiłem i uderzyłem członkiem o nogę i pośladek. Uderzenie było dość mocne! Po seksie pojawił się problem! Do dnia dzisiejszego czuję ból główki penisa! Nie widać żadnych zmian w budowie, ani też nie jest jakoś uszkodzony (wizualnie). Boli jak złapię główkę i przy każdym podnieceniu (w czasie jak krew napełnia główkę). Przy wzwodzie bezwarunkowym w spodniach (dżinsy), odczuwam ostry ból!.

antonio

Nowicjusz
Jak po każdym uderzeniu, zwłaszcza w członek, przez kilka dni możesz odczuwać większy bądź mniejszy ból. Nie podejrzewam, żeby było to coś poważnego, choćby ze względu na brak zmian w wyglądzie i reakcjach członka, tzn. wzwód. Po prostu musisz przez kilka dni pocierpieć, a następnym razem będziesz bardziej uważał z tą "dzikością" ;). Codziennie zaś możesz pomóc w rekonwalescencji poprzez spanie w luźnych spodenkach, a w ciągu dnia nie noś zbyt obcisłych spodni i majtek, i za kilka dni ból przejdzie.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry