Oczywiście u obu stron? A nie tylko u kobiet mam nadzieję.Oby ten licznik zatrzymywał się jak najwcześniej![]()
Oczywiście u obu stron? A nie tylko u kobiet mam nadzieję.Oby ten licznik zatrzymywał się jak najwcześniej![]()
Kobiety też niech szukają tego co lubią i niech się nie przejmują niczym xd Później takie Panie to skarbOczywiście u obu stron? A nie tylko u kobiet mam nadzieję.
Tak, w tym akurat płeć jest bez różnicy.Oczywiście u obu stron? A nie tylko u kobiet mam nadzieję.
Nigdy nie ma wstyduHaha aż się wstyd przyznać.
lepiej poczekać na tego być może jedynego niż z pierwszym z brzeguU mnie dalej zero, ale takie totalne zero
A chciałabym może kiedyś móc porównywać (opowiadając komuś) facetów z którymi byłam
Ale nie chcę mieć jedynegolepiej poczekać na tego być może jedynego niż z pierwszym z brzegu
tego jedynego na Twoim zdaniem pierwszy raz a potem zrobisz jak uważaszAle nie chcę mieć jedynego
Oj karota spotkajmy się a z chęcią zdejmę z Ciebie to dziewictwo 🫠U mnie dalej zero, ale takie totalne zero
A chciałabym może kiedyś móc porównywać (opowiadając komuś) facetów z którymi byłam