Za bardzo w czułeś się w rolę bohateraŻartowałem z tym "400" i ręka do góry, kto to kupił!
@Lenkaa @luzik27 @Nieśmiała @MoonikaWaw @Saanvi @DruhBoruch @yamawaw

Za bardzo w czułeś się w rolę bohateraŻartowałem z tym "400" i ręka do góry, kto to kupił!
@Lenkaa @luzik27 @Nieśmiała @MoonikaWaw @Saanvi @DruhBoruch @yamawaw
Aktorstwo zawsze mnie pociągało.Za bardzo w czułeś się w rolę bohatera![]()
Oczywiście że nieSerio to kupiłeś?![]()
Raczej królikaZa bardzo w czułeś się w rolę bohatera![]()
Raczej królika![]()
Ten to już nie jest taki szybki żeby 400 napukać
Ale królik marsjanski właśnie pasuje idealnie bo on w krainie czarów mógł myśleć, że napukał i tysiącTen to już nie jest taki szybki żeby 400 napukać![]()
Znaczy ja nadal nie wiem co tutaj jest do kupowania. Znam osoby, które przed 30-tką przebiły 100 (sam zresztą to zrobiłem), więc taka liczba dla kogoś kto aktywnie wyrywa jest faktycznie realna.Serio to kupiłeś?![]()
Po co coś zmieniać jak jest dobrze ?Dlaczego zakończyć ? To szczęśliwa liczba ?
Bardzo dobrze to rozumiem, mam to samo. High five.Po co coś zmieniać jak jest dobrze ?
Tu się nie zgodzę, bo jednak jest ta ciekawość czegoś innego, czegoś nowego. Każdy ma ten moment na innym etapie życia czy licznika i jak ktoś chce mieć większy licznik to w sumie tylko jego sprawa, ja jestem zadowolona, partner też nie narzeka, doświadczenie robi swojeOby ten licznik zatrzymywał się jak najwcześniej![]()
Mój licznik się zatrzymał 3 lata temu i nie żałujęTu się nie zgodzę, bo jednak jest ta ciekawość czegoś innego, czegoś nowego. Każdy ma ten moment na innym etapie życia czy licznika i jak ktoś chce mieć większy licznik to w sumie tylko jego sprawa, ja jestem zadowolona, partner też nie narzeka, doświadczenie robi swoje![]()
Dobrze i to Twoja sprawa, ja za to nie byłabym zadowolona gdybym w życiu zaznała tylko kilku partnerów i partnerek. Znam siebie, teraz jestem na etapie gdy mogę już się uspokoić, znalazłam to co chciałam i też nie żałuję.Mój licznik się zatrzymał 3 lata temu i nie żałuję![]()
Doświadczenie może być większe po 2-5 partnerach niż dla niektórych po 20-30Tu się nie zgodzę, bo jednak jest ta ciekawość czegoś innego, czegoś nowego. Każdy ma ten moment na innym etapie życia czy licznika i jak ktoś chce mieć większy licznik to w sumie tylko jego sprawa, ja jestem zadowolona, partner też nie narzeka, doświadczenie robi swoje![]()
Ogólnie ciężko odnaleźć siebie w tym co lubisz bo preferencje się zmieniają i bywa trudnoDobrze i to Twoja sprawa, ja za to nie byłabym zadowolona gdybym w życiu zaznała tylko kilku partnerów i partnerek. Znam siebie, teraz jestem na etapie gdy mogę już się uspokoić, znalazłam to co chciałam i też nie żałuję.
Tak, ale dla każdego to jest zupełnie coś innego i takie podejście, że powinno się ograniczać do jakichś niskich liczb też nie ma sensu. Każdy żyje po swojemu, jak jedna osoba ma ochotę mieć jednego partnera, to jej/jego sprawa, jak chce mieć 100 to też nadal jest to jej/jego sprawa.Doświadczenie może być większe po 2-5 partnerach niż dla niektórych po 20-30![]()