• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Body count

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Raczej królika 🤣
alexuyutov-alice-in-wonderland.gif

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Oby ten licznik zatrzymywał się jak najwcześniej 🙂
Tu się nie zgodzę, bo jednak jest ta ciekawość czegoś innego, czegoś nowego. Każdy ma ten moment na innym etapie życia czy licznika i jak ktoś chce mieć większy licznik to w sumie tylko jego sprawa, ja jestem zadowolona, partner też nie narzeka, doświadczenie robi swoje ;)

Mężczyzna

Martin88865

Cichy Podglądacz
Tu się nie zgodzę, bo jednak jest ta ciekawość czegoś innego, czegoś nowego. Każdy ma ten moment na innym etapie życia czy licznika i jak ktoś chce mieć większy licznik to w sumie tylko jego sprawa, ja jestem zadowolona, partner też nie narzeka, doświadczenie robi swoje ;)
Mój licznik się zatrzymał 3 lata temu i nie żałuję 🤣

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Doświadczenie może być większe po 2-5 partnerach niż dla niektórych po 20-30 😎

Mężczyzna

Martin88865

Cichy Podglądacz
Dobrze i to Twoja sprawa, ja za to nie byłabym zadowolona gdybym w życiu zaznała tylko kilku partnerów i partnerek. Znam siebie, teraz jestem na etapie gdy mogę już się uspokoić, znalazłam to co chciałam i też nie żałuję.
Ogólnie ciężko odnaleźć siebie w tym co lubisz bo preferencje się zmieniają i bywa trudno 🤣

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Doświadczenie może być większe po 2-5 partnerach niż dla niektórych po 20-30 😎
Tak, ale dla każdego to jest zupełnie coś innego i takie podejście, że powinno się ograniczać do jakichś niskich liczb też nie ma sensu. Każdy żyje po swojemu, jak jedna osoba ma ochotę mieć jednego partnera, to jej/jego sprawa, jak chce mieć 100 to też nadal jest to jej/jego sprawa.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry