Powinien prezentację zrobić w ppt skoro excela lubiKolega pokazał mi kiedyś, jak prowadzi rejestr w excelu. Nawet wykresy są.
I co z tych wykresów wynika? Jakie dni tygodnia, miesiące są najbardziej ruchaczne?Kolega pokazał mi kiedyś, jak prowadzi rejestr w excelu. Nawet wykresy są.
Kolega pokazał mi kiedyś, jak prowadzi rejestr w excelu. Nawet wykresy są.
Gdzie ta tabela?Aż mi się przypomniała tabelka o facetach, jakim powinien być
![]()
Chyba w Red flagi to byłoGdzie ta tabela?![]()
A gdzie te Red-Flagi?Chyba w Red flagi to było![]()
A gdzie te Red-Flagi?![]()
Dzięki, stary.Red flagi
Kochani, wszyscy moi znajomi, z którymi często tutaj rozmawiam wiedzą, i - przyznaję to z dumą - jestem mistrzynią ignorowania czerwonych flag. Niech będzie przykład - poznałam tutaj spierdolinę, niech będzie A (jeśli to czytasz - nie pozdrawiam). Otóż naszemu drogiemu A. zdarzyło się...sexforum.pl
Dla kogo sportowy, dla tego sportowytaki sportowy ten postAle niech będzie: 23
Hahaha no nie zaprzeczyszDla kogo sportowy, dla tego sportowy![]()
Wasz licznik to najnowszy model smartwatcha, podczas gdy mój to staroświecki model XIX wiecznego szpindlakaHahaha no nie zaprzeczysztaki ilościowo, wydajnościowy. Co poniektórzy nawet średnią moga liczyć
Żartuje. Za ilością może iść jakość lub nie. Zależy też w jakim wieku się jest i jak się życie układało
Ale jest to powiedzenie tam o tym, że się idzie do nieba albo do piekła....wiec zwycięzca będzie błyszczał na dole
![]()
Hahah akurat ja to model zdecydowanie XXwWasz licznik to najnowszy model smartwatcha, podczas gdy mój to staroświecki model XIX wiecznego szpindlaka![]()
Dopiero teraz to zauważyłem! Człowiek ma wiele rzeczy przed oczami i nie dostrzega pewnych detali...No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie![]()
Ooo to musiały być wyjazdowe seksy, bo przecież w jednej całej wsi nie ma tylu kobiet w wieku konsumpcyjnym, hehe.Dopiero teraz to zauważyłem! Człowiek ma wiele rzeczy przed oczami i nie dostrzega pewnych detali...
Wkradł się błąd i miało być 400!
Mój body count to: 400.
A, nie. Wróć! 40. Już mi się myli...Ooo to musiały być wyjazdowe seksy, bo przecież w jednej całej wsi nie ma tylu kobiet w wieku konsumpcyjnym, hehe.