• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Błona dziewicza i zabawy z wibratorem

mayka

Cichy Podglądacz
hej!
mam pewien problem - otoz ostatnio masturbowalam sie przy pomocy wibratora (dlugosc 15 cm, srednica 11 cm) i pozniej czulam straszny bol i okolo 10 minut krwawilam
czy moglam sobie w ten sposob przebic blone dziewicza??? (nigdy jeszcze nie uprawialam seksu)

Młody18

Biegły Uwodziciel
Jeżeli włożyłaś ten wibrator wystarczająco głęboko to masz pewność, że przebiłaś sobie błonę.

I ta średnica 11 cm :eek: Chyba 11 cm obwodu a nie średnicy :?: Przecież takiej średnicy nie ma nawet moja pięść, więc chyba Ci o obwód chodziło :?:

Manveru

Podrywacz
11 / 3,14 = 3,5 i zagadka tajemniczej średnicy rozwiązana.

Congratulations. Jak chłopak się Ciebie spyta, czy jesteś dziewicą, to z 'czystym sumieniem' możesz powiedzieć, że nie.

:roll:

nurek88

Nowicjusz
mayka napisał:
faktycznie, chodzilo o obwod
a wlozylam na jakies 10-12 cm... :cry:

czy napewno nie mam juz blony :?:

No wiesz pochwa nie jest bz konca... blona dziewicza jest naprawde blisko.. bo jakies 5 cm... wiec prawdopodobnie pozbylas sie jej...

Lewiatan

Nowicjusz
Congratulations. Jak chłopak się Ciebie spyta, czy jesteś dziewicą, to z 'czystym sumieniem' możesz powiedzieć, że nie.

Dodam jeszcze, że powinnaś jakoś nazwać ten wibrator. Bo jak ktoś zapyta, jak miał na imię Twój pierwszy partner, to będzie kłopot :lol:

KLM

Seks Praktykant
Lewiatan napisał:

Dodam jeszcze, że powinnaś jakoś nazwać ten wibrator. Bo jak ktoś zapyta, jak miał na imię Twój pierwszy partner, to będzie kłopot :lol:
Stefanek!!

Młody18

Biegły Uwodziciel
Manveru napisał:
11 / 3,14 = 3,5 i zagadka tajemniczej średnicy rozwiązana.

:roll:
Dziewictwo nie polega tylko na posiadaniu błony. To głównie stan umysłu. Więc nie rozumiem czemu by miała mówić, że nie jest już dziewicą, w końcu z nikim nie spała.

Niestety jednak mayku jej już pewnie nie masz, mogły zostać tylko jakieś strzępki.

Manveru

Podrywacz
Młody18 napisał:
Dziewictwo nie polega tylko na posiadaniu błony. To głównie stan umysłu. Więc nie rozumiem czemu by miała mówić, że nie jest już dziewicą, w końcu z nikim nie spała.

Nom, w gruncie rzeczy tak, ale mi chodziło o fizyczną stronę 'zjawiska'. Co do tej nie ma wątpliwości. A 'stanu umysłu', jak to nazwałeś, to już nie możemy odgadnąć.

mara

Seks Praktykant
Lewiatan napisał:
Hehehe tutaj też się zgodzę i na półke go odłożyć :)

mayka

Cichy Podglądacz
a sama moge jakos to sprawdzic, tzn czy jestem dziewica (w sensie fizycznym)??? naprawde wstydz sie isc z tym problemem do ginekologa

i na jakiej glebokosci znajduje sie blona?

Manveru

Podrywacz
mayka napisał:
a sama moge jakos to sprawdzic, tzn czy jestem dziewica (w sensie fizycznym)???

naprawde wstydz sie isc z tym problemem do ginekologa

i na jakiej glebokosci znajduje sie blona?

Raczej nie.

I tak zapomni o Tobie następnego dnia, więc się nie wstydź.

Ok. 3-4 cm.

Aga

Cichy Podglądacz
Ja też uważam iż jest nadal dziewicą bo błona to nie wszystko czasem nieumiejętne korzystanie z tamponu powoduje przebicie błony a wyśmiewać się nie ma co

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Temat do dyskusjii dziewica czy nie bylem pierwszym partnerem z ktorym odbyly stosunek jednak wczesniej zabawki po blonie ani sladu.A osobie ktora twierdzi ze bl9na jest w polowie pochwy gratulacje 5cm gleboko. Widziales kiedys na zywo czy wogole?Tak mozna przerwac blone palcowka A wracajac do pytania mam znajoma dojrzala kobiete uprwiaja ca seks lecz z wlasna plcia nigdy w sobie czy nawet w dloni nie miala meskiego penisa.Gdyby jednak.... to co kazdy pierwszy raz to rozdziewiczanie.A facet kiedy przestaje byc prawiczkiem po zrobieniu loda czy po bzykanku dopiero.