• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bisex i przebieranie

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Chętnie spotkam się z taką malowaną lalą w pończochach i dam swojego kutasa do wyssania, a i nie pogardzę twardym kutasem w moich ustach... Zapraszam chętnych - świętokrzyskie i poł. mazowieckiego.
Szkoda że tak daleko bo chętnie bym Ci possał...

Mężczyzna

Mick444

Cichy Podglądacz
No trochę daleko, ale chętnie bym się z Tobą spotkał i pobawił wzajemnie kutasami...

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Uwielbiam te klimaty. Jak nikogo nie ma w domu to zakładam rajstopy albo pończochy, jakąś koronkową koszulkę i bawię się dildo. Cały czas fantazjuję o prawdziwym członku w ustach, ale jeszcze się nie odważyłem.
Mam podobnie!
Ja też jak jestem sam to ubieram rajstopki albo pończoszki i się zabawiam!
smakowanie kutaska drugiej przebranej w rajstopki osoby to też moja fantazja! Idealnie trans / shemale…

Mężczyzna

takisobie85

Cichy Podglądacz
Ja mam takie doświadczenie.
Umówiłem się z gościem na lento. Przebraliśmy się w damskie ciuszki (ciuszki przygotowała mi moja kobieta, wiedziała gdzie i po co jade). Poprosiłem go, żeby związał mi ręce i wybzykał w usta z finałem. To było mega. Robił to stanowczo, ale delikatnie. Bardzo mnie to podniecało i zachłannie połknąłem jego spermę. Następnie usiadłem i ochoczo zrobił mi loda, samymi ustami, też z połykiem. To też było mega.
Z chęcią to mogę powtórzyć na oczach mojej kobiety. Mówiła mi, że taka wizja bardzo ją podnieca, ale boi się spróbować. Może to się zmieni

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Chętnie spotkam się z taką malowaną lalą w pończochach i dam swojego kutasa do wyssania, a i nie pogardzę twardym kutasem w moich ustach... Zapraszam chętnych - świętokrzyskie i poł. mazowieckiego.
Powiedz kiedy i gdzie. Południowa część województwa mazowieckiego. Z malowaniem się może być kłopocik, ale spróbuję. Akcesoria mam. I nie będę ukrywać, że nie o samo ssanie mi chodzi... ;-) Nie tylko pończochy mogę założyć. Mam mnóstwo różnych utensyliów. Od bielizny po odzież i akcesoria...