Szkoda że tak daleko bo chętnie bym Ci possał...Chętnie spotkam się z taką malowaną lalą w pończochach i dam swojego kutasa do wyssania, a i nie pogardzę twardym kutasem w moich ustach... Zapraszam chętnych - świętokrzyskie i poł. mazowieckiego.
Szkoda że tak daleko bo chętnie bym Ci possał...Chętnie spotkam się z taką malowaną lalą w pończochach i dam swojego kutasa do wyssania, a i nie pogardzę twardym kutasem w moich ustach... Zapraszam chętnych - świętokrzyskie i poł. mazowieckiego.
...a Ty skąd, piękne masz nogiSzkoda że tak daleko bo chętnie bym Ci possał...
Okolice Konina. Dzięki za komplement...a Ty skąd, piękne masz nogi
Było by miło się spotkać... ale ja tylko w damskich ciuchach chciałbym się zabawiaćNo trochę daleko, ale chętnie bym się z Tobą spotkał i pobawił wzajemnie kutasami...
Mam podobnie!Uwielbiam te klimaty. Jak nikogo nie ma w domu to zakładam rajstopy albo pończochy, jakąś koronkową koszulkę i bawię się dildo. Cały czas fantazjuję o prawdziwym członku w ustach, ale jeszcze się nie odważyłem.
Powiedz kiedy i gdzie. Południowa część województwa mazowieckiego. Z malowaniem się może być kłopocik, ale spróbuję. Akcesoria mam. I nie będę ukrywać, że nie o samo ssanie mi chodzi... ;-) Nie tylko pończochy mogę założyć. Mam mnóstwo różnych utensyliów. Od bielizny po odzież i akcesoria...Chętnie spotkam się z taką malowaną lalą w pończochach i dam swojego kutasa do wyssania, a i nie pogardzę twardym kutasem w moich ustach... Zapraszam chętnych - świętokrzyskie i poł. mazowieckiego.
Jestem żonaty nie próbowałem nic w tym temacie ale kręci mnie kobieca bielizna czasem zdarzy się założyć coś zony
Chętnie bym w Ciebie wszedł
Lubie ostra jazdeCh
Chętnie bym w Ciebie wszedłDługo, mocno i trochę brutalnie
Ty w pończochach, ja w rajstopach
![]()
Ale się podjaralemMoje największe erotyczne marzenie to w mini, pończochach i szpilkach klęknąć przed jakimś facetem i mu zwyczajnie obciągnąć z połykiem...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Bisex wakacyjna przygoda | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Bisex MMF | Seks | 0 | |
R | Bisex okolice Torunia | Ogłoszenia | 0 | |
M | Bisex | Fetysze i perwersje | 30 | |
R | Panowie bi przebieranie | Ogłoszenia | 1 |