Aha, dzięki. Byłem w błędzie....Nie musi być kobieta w kręgu. Może być facet . Lub parka. W zależności od zabawy i otoczenia .
Aha, dzięki. Byłem w błędzie....Nie musi być kobieta w kręgu. Może być facet . Lub parka. W zależności od zabawy i otoczenia .
Dokładnie wiem cos o tym byłem w środkuNie musi być kobieta w kręgu. Może być facet . Lub parka. W zależności od zabawy i otoczenia .
Ja nie . I w sumie niezastanawualem się nad tym . Trójkącik Ok. Lub mmk też super .Dokładnie wiem cos o tym byłem w środku
Ja nie . I w sumie niezastanawualem się nad tym . Trójkącik Ok. Lub mmk też superDokładnie wiem cos o tym byłem w środku
I jakie wrażenie.Dokładnie wiem cos o tym byłem w środku
Może kiedyś sprubujeHej było ich 5, super uczucie ta ilość spermy Ile miałem na sobie i w gardle tego nie da się opisać, miło wspominam ta domówkę
Nie pomyłka. Bukkake to bukkake: grupowy spust na twarz, do ust i gardła. Nie ma znaczenia czy kobieta czy mężczyzna jest odbiorcą.Z definicji bukkake dotyczy kobiety. Tak, że moze nie szalęństwo ale pomylka w pojeciach....
Szczęściarz! Widziałeś Putalocura lub Premium Bukkake? Taka akcja mi się marzy z 10 lub 20 pytami i mnóstwem spermy...Hej było ich 5, super uczucie ta ilość spermy Ile miałem na sobie i w gardle tego nie da się opisać, miło wspominam ta domówkę
A co dopiero, gdy eksploduje!Ja lubię jak rośnie mi w ustach .
Mniammmm . Superman jest dobraNie pomyłka. Bukkake to bukkake: grupowy spust na twarz, do ust i gardła. Nie ma znaczenia czy kobieta czy mężczyzna jest odbiorcą.
Szczęściarz! Widziałeś Putalocura lub Premium Bukkake? Taka akcja mi się marzy z 10 lub 20 pytami i mnóstwem spermy...
A co dopiero, gdy eksploduje!
Możemy popisacKtoś coś popisze?
Nic nie doszloKtoś coś popisze?
Co to znaczy .. shemaleFantazje jako takie może i są, częściej z shemale, co niejako się łączy. A czasem bawię się z masturbatorem i dildo to też jakby podchodzi i bywa miło. Chociaż nie czuję się BI, podniecenie potrafi podnieść temperaturę.
Najbardziej mnie podnieca kutas w moich ustach . Jak mi rośnie. I spijam jego spermeCo to znaczy .. shemale
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Biseksualne fantazje kobiet | Fantazje erotyczne | 106 | |
Biseksualne filmy i zdjęcia | Seks | 1 | ||
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 21 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 12 |