Dzięki czyli z moim chłopakiem jest okej no prawieJa też lubię zabawy analne, ale jestem w 100 % hetero. Lubię sobie coś włożyć w tyłeczek a moim marzeniem jest aby żona przeleciała mnie straponem
Dzięki czyli z moim chłopakiem jest okej no prawieJa też lubię zabawy analne, ale jestem w 100 % hetero. Lubię sobie coś włożyć w tyłeczek a moim marzeniem jest aby żona przeleciała mnie straponem
Zapraszam priv lub na watssapA napiszesz trochę więcej co lubisz?
No to ja mam coś takiego np ; że u innego chłopaka interesuje mnie jedynie jego Penis i Wytrysk, jego moment w sumie ;3Mnie tak właściwie jarają tylko kutasy. Jestem chyba bi. Lubię oglądać jak kutas lata podczas skakania na innym chuju.
To że lubi analne zabawy czyni go biseksualnym?Jestem w związku z (myślałam) hetero mężczyzna ale okazało się że lubi zabawy analne i mam bi faceta ale nie przeszkadza mi to. Wręcz przeciwnie jest to fajne i ciekawe
Osobiście nie sądzę. Ja lubię w tylek być bzykanym straponem przez moją żonę, ona sama to uwielbia robić ale jakoś do facetów mam dystans. Fakt były spotkania i fajna zabawa, kusząca i z pewnością powtórzę ale to nie takie samo uczucie i podniecenie co w stosunku do kobiet. Nie mniej polecamTo że lubi analne zabawy czyni go biseksualnym?
Mam coś idealnegoMarzy mi się Bukkake, czyli mnóstwo sterczących pał, których właściciele podchodzą jeden po drugim do mnie i trzymając mnie za głowę spuszczają się do moich ust i gardła.
Czemu to ma ograniczenie wiekowe?!Mam coś idealnego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Biseksualne fantazje kobiet | Fantazje erotyczne | 106 | |
Biseksualne filmy i zdjęcia | Seks | 1 | ||
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 21 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 12 |