• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualna przeszłość Waszego partnera.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Hej, ostatnio miałem rozmowę z paroma osobami i zdania na pytanie ,,Czy mielibyście problem jeśli Wasz partner miałby biseksualną przeszłość?" były podzielone. Jak to jest i Was? Zwykle to kobiety są bardziej tolerancyjne, ale jeśli chodzi o faceta to często chcą 100% hetero. A panowie, czy przeszkadzałoby Wam gdyby Wasza kobieta lizała kiedyś cipkę innej?. I kolejne pytanie ,,Co jest gorsze? Zdrada z osobą tej samej płci czy standard kobieta z facetem?" Czy któraś zdrada zabolałaby Was bardziej?.

Osobiście dla mnie gdyby kobieta miała jakąś partnerkę w przeszłości kompletnie by mi nie przeszkadzało, a może nawet w pewnym sensie podniecało. A co do zdrady to zdecydowanie wolałbym zdradę z kobietą niż z facetem.
Czekam na Wasze zdanie na ten temat.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Nie chciałabym mieć faceta bi. Po prostu.

A zdrada? Nie ma lepszej albo gorszej. Wiadomo, gdybym nic nie wiedziała o ciagotach faceta do fiutów byłabym mooocno zdziwiona i gorzej bym zniosła :)

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Biseksualna laska to chyba mokry sen dla większości facetów. Biseksualna i aktywna laska to już w ogóle. Jak jest tu jakaś to zgłaszać się do Pana Malkontenta na rozmowę.
Gdyby mnie chciała zdradzać z kobietą to bym się nie przejął. Z facetem bym się jednak zdenerwował i musiał mu wpierdolić.

Mężczyzna

Mr. HideandSeek

Nowicjusz
Sama biseksualność kobiety nie przeszkadzałaby mi - Nie jest dla mnie cechą przyciągającą, ani odpychającą. Gorzej byłoby w przypadku przewagi preferencji w stronę kobiet, wtedy raczej uważałbym za redflag (w kwestii doboru partnera życiowego). A co do zdrady - myślę, że ból odczuwałbym taki sam w obie strony.

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Biseksualna laska to chyba mokry sen dla większości facetów. Biseksualna i aktywna laska to już w ogóle. Jak jest tu jakaś to zgłaszać się do Pana Malkontenta na rozmowę.
Gdyby mnie chciała zdradzać z kobietą to bym się nie przejął. Z facetem bym się jednak zdenerwował i musiał mu wpierdolić.
A co było gdyby się okazało że to on Ci wpierdolił? Dlaczego tak wielu „wpierdalaczy” nie bierze tego pod uwagę?