• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Jeśli odczuwasz pociąg wyłącznie do kobiet, a sytuacja z mężczyzną jest dla Ciebie jedynie formą mechanicznej stymulacji (czynnością o charakterze masturbacyjnym), wiele osób wciąż identyfikuje się jako osoby heteroseksualne, skupiając się na swoich uczuciach i pożądaniu wobec kobiet w codziennym życiu.

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
... czynność o charakterze... Według mnie to bi. Po prostu. Rozumiem, że można się wstydzić. Rozumiem też, że gdyby taka sytuacja, także w trójkącie mmk, się wydarzyła to członek tego trójkąta by zmienił zdanie. Czyli by się upewnił, że jest hetero, który spróbował i to nie było to.

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Doświadczenia seksualne nie zawsze pokrywają się z orientacją. Jeżeli mężczyzna lubi masaż prostaty i zabawy analne czyli mechaniczne zaspokajanie swojej przyjemności nie oznacza że jest Bi.
Moim zdaniem Bi zaczyna się wtedy jeżeli czujesz pociąg emocjonalny do tej samej płci.

Mężczyzna

SkowytMacochy

Nowicjusz
Doświadczenia seksualne nie zawsze pokrywają się z orientacją. Jeżeli mężczyzna lubi masaż prostaty i zabawy analne czyli mechaniczne zaspokajanie swojej przyjemności nie oznacza że jest Bi.
Moim zdaniem Bi zaczyna się wtedy jeżeli czujesz pociąg emocjonalny do tej samej płci.
Też tak uważam. Jednak uważam, że zgodziłbym się na to, żeby w trójkącie MMK, w trakcie zabawy, obciagnela mi i kobieta i facet, ale pociąg do tej samej płci jest u mnie totalnie zerowy

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
To idąc tym tropem, gdy koleżanka z pracy zrobi loda to żona nie powinna się denerwować. To tylko oral z nie zaangażowaniem emocjonalnym.

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Jeżeli jesteś w związku małżeńskim -to jest zdrada. Chyba że żyjecie w otwartym związku i ona wie o wszystkim i toleruje to.
My tu piszemy na inny temat, chodzi o "Biseksualizm -jak to wygląda u was" ,spraw prawnych i moralnych nie podejmujemy w tym temacie.

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
Prawnych nikt nie podejmował. Moralne. Oczywiście. Prawie każdy w tym temacie. O to w nim chodzi jak biseksualizm wygląda u każdego z nas. Są różne opinie, zdania które gdy je odwrócić to nie są podobne. Takie podwójne standardy. Jest to w naszej naturze, tłumaczymy świat po swojemu. Facet: Alfa, Sigma hetero nie założy różowej koronkowej bielizny bo to nie jest męskie. Odwrotnie: osoba trans będzie manifestować takim strojem siebie. Bo tak. Moim zdaniem opinie typu jestem hetero ale są...ciekawe jak: jestem wierny ale...; jestem uczciwy ale.... itp. piszę swoją opinię na temat bi tak jak ktoś pisze swoją. Możemy o tym tutaj pogadać.