• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

Abrams472

Cichy Podglądacz
Ja jestem co prawda nie biseksualny, ale panseksualny, ale to w sumie podobne
Jakoś zorientowałem się gdy miałem ok. 20 lat, że w sumie to może ktoś mnie podniecać bez względu na płeć, chyba główny warunek, to żeby ktoś wyglądał trochę kobieco (jak w tym memie "looks female enough" XD)
Miałem bliższe relacje z facetami, trans (ftm, mtf) ale na dłuższą metę nie wiem, czy byłbym w stanie być z kimś innym niż kobietą w związku

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zabawa z mężczyzną, aczkolwiek na początku jako akt a potem czas by pokazał. Mimo że jestem w związku z kobietą parę lat z chęcią bym zobaczył widok klęczącego lub wypinajacego się pana przede mną
Powiedz tylko kiedy... Mam wrażenie że nie mamy do siebie daleko... ;-)

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Ja jestem co prawda nie biseksualny, ale panseksualny, ale to w sumie podobne
Jakoś zorientowałem się gdy miałem ok. 20 lat, że w sumie to może ktoś mnie podniecać bez względu na płeć, chyba główny warunek, to żeby ktoś wyglądał trochę kobieco (jak w tym memie "looks female enough" XD)
Miałem bliższe relacje z facetami, trans (ftm, mtf) ale na dłuższą metę nie wiem, czy byłbym w stanie być z kimś innym niż kobietą w związku
Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak panseksualny xD i nie wiem dalej za bardzo czym się to rózni od biseksualności