Nie wyobrażam sobie relacji romantycznej z facetem, ale seks owszem. Kręci mnie upokorzenie, a to przynajmniej spełnia to kryterium. Marzę by wylizać zalaną cipkę, obciągnąć czy się wypiąć
Ja mam pytanie jakie odczucia towarzysza kiedy pierwszy raz masz wziąć do ręki penisami drugiego mężczyzny? Jak się czuliście kiedy inny facet pierwszy raz zaczął was dotykac. Jak to jest wziąć penisami do ust . Chciałbym poznać szczegóły waszych odczuć pierwszego razu co czlowiek ma wtedy w głowie
Wrazenie jest niesamowite gdy bierzesz penisa po raz pierwszy w reke i sie nim bawisz a by pozniej wziasc go ust. Czujesz jego zapach,jego miekkosc na poczatku i czujesz jak rosnie ci w ustach.Po prostu sie zapominasz gdyz podniecenie rosnie. Ja pamietam a bylo to wiele lat temu pierwszego mezczyzne ,ktoremu wzielam jego penisa do ust. Byl dobrze wydepilowany i jego skora byla jak aksamit.
Nie wyobrażam sobie relacji romantycznej z facetem, ale seks owszem. Kręci mnie upokorzenie, a to przynajmniej spełnia to kryterium. Marzę by wylizać zalaną cipkę, obciągnąć czy się wypiąć
Nie raz spotkałam się z taką postawą facetów, że podczas igraszek, to mogą nawet pobawić się interesem innego dżentelmena, a w żaden sposób nie traktują tego jako biseksualizm. Jest to dość oryginalne.
Nie raz spotkałam się z taką postawą facetów, że podczas igraszek, to mogą nawet pobawić się interesem innego dżentelmena, a w żaden sposób nie traktują tego jako biseksualizm. Jest to dość oryginalne.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.