Tak !a tak przy okazji uważam, że od obciągania lepsze jest jak partner rucha cię w usta. jego ekstaza jest bezcenna.
Odezwij się na privSzukam chętnej dziewczyny![]()
Mam tak samo z tym, że nigdy bym się nie pocałował z facetem.W moim przypadku bycie bi jest tylko podczas aktywności seksualnej. Bez problemu mogę się z kimś całować, obciągać a nawet się wypiąć, ale w związku nigdy bym nie mógł być z facetem
I fajnie, że @Blackswan się odezwała bo wniosła taki rzekłbym powiew świeżości do tego tematuDopóki nie wypowiedziała się tu @Blackswan , to temat był absolutnie zdominowany przez mężczyzn. Ciekawe, czemu. Zwłaszcza że to podobno u kobiet biseksualizm występuje częściej, i to o wiele.
No ale na tym forum ogólnie jest nadwyżka mężczyzn, i o parytecie płci nie ma tu mowy.
Jak nie czuć smrodu papierosów i ogólnie zadbany i to mógłbyś spróbowaćMam tak samo z tym, że nigdy bym się nie pocałował z facetem.
mam tak samo. może pocałunki są bardziej problematyczne bo jak trafię na palacza to przy pocałunku mam wrażenie jakbym popielniczkę całował. reszta jest jak najbardziej do zaakceptowania.W moim przypadku bycie bi jest tylko podczas aktywności seksualnej. Bez problemu mogę się z kimś całować, obciągać a nawet się wypiąć, ale w związku nigdy bym nie mógł być z facetem
Jeśli nie pali, to zabawa z pocałunkami jest cudowna. Męski seks to świetna sparawamam tak samo. może pocałunki są bardziej problematyczne bo jak trafię na palacza to przy pocałunku mam wrażenie jakbym popielniczkę całował. reszta jest jak najbardziej do zaakceptowania.
o tak, tak. od pocałunków się zaczyna. potem szyja, sutki i dolne partie.Jeśli nie pali, to zabawa z pocałunkami jest cudowna. Męski seks to świetna sparawa
A kończy się na lodach, penetracji i wtrysku w środkuo tak, tak. od pocałunków się zaczyna. potem szyja, sutki i dolne partie.
Każdy ma swoje racje i to jest jak najbardziej okej. Ale podczas podniecenia często emocje wygrywają. Prowadzę jeden niecodzienny romans, i kiedyś też uważałem tak jak ty, ale teraz nie mogę się odkleić od jego ustMnie mój kolega nie raz próbował pocałować podczas naszych spotkań ale do tego nigdy się nie przełamie, nie wiem uważam to za zbyt gejowskie, ja owszem possam suteczki, kutaska , poliże tam i ówdzie ale nigdy nie pocałunek z facetem.
Ten mój kolega mówi, ze nie ma piękniejszego pocałunku niż pocałunek dwóch facetów, on mnie ciągle na to namawia ale ja nie dam rady, kiedyś podczas sexu i pod wpływem alkoholu nawet mu dupcię polizałem on zresztą mi to robił od dawna ale co do pocałunku to lipę mam.Każdy ma swoje racje i to jest jak najbardziej okej. Ale podczas podniecenia często emocje wygrywają. Prowadzę jeden niecodzienny romans, i kiedyś też uważałem tak jak ty, ale teraz nie mogę się odkleić od jego ust