• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Dopóki nie wypowiedziała się tu @Blackswan , to temat był absolutnie zdominowany przez mężczyzn. Ciekawe, czemu. Zwłaszcza że to podobno u kobiet biseksualizm występuje częściej, i to o wiele.
No ale na tym forum ogólnie jest nadwyżka mężczyzn, i o parytecie płci nie ma tu mowy.

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
W moim przypadku bycie bi jest tylko podczas aktywności seksualnej. Bez problemu mogę się z kimś całować, obciągać a nawet się wypiąć, ale w związku nigdy bym nie mógł być z facetem

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Dopóki nie wypowiedziała się tu @Blackswan , to temat był absolutnie zdominowany przez mężczyzn. Ciekawe, czemu. Zwłaszcza że to podobno u kobiet biseksualizm występuje częściej, i to o wiele.
No ale na tym forum ogólnie jest nadwyżka mężczyzn, i o parytecie płci nie ma tu mowy.
I fajnie, że @Blackswan się odezwała bo wniosła taki rzekłbym powiew świeżości do tego tematu 😀 A bez urazy dla nikogo dwie kobiety to zdecydowanie przyjemniejszy widok dla oka niż dwóch facetów 😉
Ale oczywiście to jest tylko moja subiektywna opinia 🙂

Mężczyzna

Kolo81

Cichy Podglądacz
Muszę spróbować (ale jakoś okazji nie ma), to może po tym albo się zakocham albo obrzydzenia dostanę. ;)

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
W moim przypadku bycie bi jest tylko podczas aktywności seksualnej. Bez problemu mogę się z kimś całować, obciągać a nawet się wypiąć, ale w związku nigdy bym nie mógł być z facetem
mam tak samo. może pocałunki są bardziej problematyczne bo jak trafię na palacza to przy pocałunku mam wrażenie jakbym popielniczkę całował. reszta jest jak najbardziej do zaakceptowania.

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
Mnie mój kolega nie raz próbował pocałować podczas naszych spotkań ale do tego nigdy się nie przełamie, nie wiem uważam to za zbyt gejowskie, ja owszem possam suteczki, kutaska , poliże tam i ówdzie ale nigdy nie pocałunek z facetem.

Mężczyzna

Maksifun69

Cichy Podglądacz
Mnie mój kolega nie raz próbował pocałować podczas naszych spotkań ale do tego nigdy się nie przełamie, nie wiem uważam to za zbyt gejowskie, ja owszem possam suteczki, kutaska , poliże tam i ówdzie ale nigdy nie pocałunek z facetem.
Każdy ma swoje racje i to jest jak najbardziej okej. Ale podczas podniecenia często emocje wygrywają. Prowadzę jeden niecodzienny romans, i kiedyś też uważałem tak jak ty, ale teraz nie mogę się odkleić od jego ust

Mężczyzna

Kaziczek

Nowicjusz
Każdy ma swoje racje i to jest jak najbardziej okej. Ale podczas podniecenia często emocje wygrywają. Prowadzę jeden niecodzienny romans, i kiedyś też uważałem tak jak ty, ale teraz nie mogę się odkleić od jego ust
Ten mój kolega mówi, ze nie ma piękniejszego pocałunku niż pocałunek dwóch facetów, on mnie ciągle na to namawia ale ja nie dam rady, kiedyś podczas sexu i pod wpływem alkoholu nawet mu dupcię polizałem on zresztą mi to robił od dawna ale co do pocałunku to lipę mam.