Jaka bielizna erotyczna wam się podoba? Która najlepiej podkreśla kobiece kształty? Co jest według was na topie a co wręcz przeciwnie?
Zapraszam do dyskusji
Zapraszam do dyskusji
osobiście to nic mi się z tych zestawów nie podoba
No nic tylko sobie życzyć takiej panny wiczorem "Mąż Anety and Rikke"Zdecydowanie ostatnia Pani - rewelacja
Lub na zdecydowane NIE, a co za tm idzie obowiązkowa kolacja w knajpie, na przeprosiny, bo kuźwa inaczej byc nie może. ale w zamian małż dostanie to co lubi, co podnieca i co zmusza do podarcia szmatek, bo jednak naga jest tym najpiękniejszym co świat ma do zaoferowania.Mrumru, taki małz to najlepszy małz, co nie kupisz jest na "tak"
... Fajne sa tez wszelkiego rodzaju przeswity, jakies koronkowe albo tiulowe wstawki np.
A czy bielizna nie należy do gry wstępnej? Popatrz na kobietę w koronkach a na kobietę w rozciągniętych bardachach...Lub na zdecydowane NIE, a co za tm idzie obowiązkowa kolacja w knajpie, na przeprosiny, bo kuźwa inaczej byc nie może. ale w zamian małż dostanie to co lubi, co podnieca i co zmusza do podarcia szmatek, bo jednak naga jest tym najpiękniejszym co świat ma do zaoferowania.
Co, może nie?
.
Który moment mojego wpisu jest poniżej pasa?mru, to jest poniżej pasa!
A ja jeszcze raz napiszę "gra wstępna".Ano to: Popatrz na kobietę w koronkach a na kobietę w rozciągniętych bardachach...
i to: ...do kompletu koronkowe majtki, pończochy, czy glajdy rozciągnięte do kolan, natygwaltki na nogach i stanik po przejściach?
Piszesz tak jakbyś nie chciała przyjąć do świadomości, ze naga kobieta z szelmowskim uśmiechem na twarzy nie potrzebuje żadnych szmatek.
A ja napiszę w ten sposób - owszem nagie ciało kobiece jest piękne samo w sobie, ale też w większości sytuacji jest zdecydowanie aseksualne. Ten usmiech nie zawsze musi oznaczać "bierz mnie". Natomiast dodatek pazura w postaci określonych szmatek często zdradza nastrój kobiety, pragnienia i podkreśla seksualność. Dlatego tu zgodze się z mrumru zmysłowe szmatki to gra wstępna i sygnał dla ciebie, że kobieta chce żebyś te szmatki zdjął, zerwał i co tam jeszcze Ci przyjdzie do głowy, a do tego poźniej kupił jej nowe ;-)Piszesz tak jakbyś nie chciała przyjąć do świadomości, ze naga kobieta z szelmowskim uśmiechem na twarzy nie potrzebuje żadnych szmatek.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaka bielizna erotyczna dla nas facetow ? | Akcesoria erotyczne | 25 | |
Ż | Używana bielizna | Fetysze i perwersje | 1 | |
Ż | Bielizna Żony | Seks | 7 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 | |
H | Cyber znajomość ;) fetysze, fantazje, bielizna, filmiki | Ogłoszenia | 2 |