• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Bez zębów

Marcin77

Cichy Podglądacz
Macie jakieś doświadczenia z partnerami bez zębów? Lub z dużymi ubytkami uzębienia? 🙂
Tak,mialem.Podobala mi sie laska wiec umowilem sie na godzinke.Jak sie usmiechnela,wyszlo z nie ma jedynki.:D:DPrzez cala godzine sie smialem inie moglem sie kupic na sexie i dlatego zawsze dobrze wspoinam wycieczke do Kambodzy.)

A tak na serio to ....jak mozna nie miec zebow?Dla mnie to brak szacunku dla samego siebie.Dentysta to lo lekarz jak kazdy inny.Wizyta raz w roku nie uwlaszcza naszej godnosci a wiercenie i inne zabiegi sa teraz praktycznie bezbolesne.
Wypadek?To tez nie tlumaczenie,wstawic mozna nowe.
Niewyobrazam sobie pocalunkow z taka osoba.

A

artkam

Guest
Tak,mialem.Podobala mi sie laska wiec umowilem sie na godzinke.Jak sie usmiechnela,wyszlo z nie ma jedynki.:D:DPrzez cala godzine sie smialem inie moglem sie kupic na sexie i dlatego zawsze dobrze wspoinam wycieczke do Kambodzy.)

A tak na serio to ....jak mozna nie miec zebow?Dla mnie to brak szacunku dla samego siebie.Dentysta to lo lekarz jak kazdy inny.Wizyta raz w roku nie uwlaszcza naszej godnosci a wiercenie i inne zabiegi sa teraz praktycznie bezbolesne.
Wypadek?To tez nie tlumaczenie,wstawic mozna nowe.
Niewyobrazam sobie pocalunkow z taka osoba.
Pracowalem z jednym typkiem co wyrwal kijem w twarz podczas interwencji. Zlamana szczeka, 80% zebow stracone. Kilka operacji. Zanim mogl wstawic sobie nowe biegal prawe 3 lata bez zebow. Jesli jeszcze raz chcesz wspomniec o braku szacunku do samego siebie zastanow sie nie istnieja inne powody utraty uzebienia niz ten brak szacunku.

Mężczyzna

LikeFirstStep

Nowicjusz
Niektórzy genetycznie mają problem z wypadaniem zębów w młodym wieku. Osobiście kojarzę osobę, która po 30 już nosiła protezę. Akurat w jej przypadku nie wiem czy były to uwarunkowania genetyczne, może jakaś choroba, ale protezę nosi.

Kobieta

Skorpionka

Podrywacz
Weź!!! Nigdy bym z takim na randkę ani do łóżka nie poszła! Ba nidgy taki koles by mnie ani moją cipkę nie lizną i nie pocałował. Fuj! Zero szacunku do siebie do wlasnego zdrowia i zero higieny. Otwiera taki buzie i mamy szambowiarę zamiast jamy ustnej.
Tak ja jestem z tych co ma fioła na punkcie stomatologów i dbania o ząbki i uśmiech.
Wypełnienia maja byc, prochnica wyleczona, szczoteczka i nitka i plyn w reke i do ust, a x2 razy do roku szorować do higiennistki na higienizację. Nie ma zmiłuj!!! Błagam Polki i Polacy, wzorujmy się w tym aspekcie na Skandynawach.

Kobieta

Skorpionka

Podrywacz
Oczywiscie mowie tutaj o standardowym normalnym zdrowym Bolku i Lolku Kowalskim oraz o przecietnej Jessice i Grazynie.
Ci ktorzy maja problemy zdrowotne i problemy to rozumiem i nie szuję na Nich

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry