Mnie kręci bardzo. Zaczęło się niewinnie od jakiegoś klapsa, kręcenia, a później... no później weszły stroje. Tak wygląda moja inwestycja na Walentynki 2018 https://kuszaca.com/269-223-komplet-bdsm-sm7059.html#/7-rozmiar-s_m/1-kolor-czarny.
my i tak wiemy o jakie sytuacje chodziZdecydowanie wolę hard, ale tylko w pewnych sytuacjach
tego się nie da ukryćmy i tak wiemy o jakie sytuacje chodzi
czyli zostane ukarana? moge sie zgodzic ale tylko pod jednym warunkiem kocie, ty bedziesz wymierzal kareoff top, zgłoszę Ciebie do moderatora i dostaniesz bana
Kręci i to bardzo. Większość nie przyznaje się do praktykowania. Ja osobiście lubię to i podnieca mnie nawet wersja hard np. nagość, smycz-prowadzanie. Trochę upokarzająca jest np. smycz na jądrach ale podniecająca mówię o swoich. Zmuszanie nas jest upokarzające ale to wpisane jest w bdsm.Nieco zmęczona nocnymi igraszkami stawiam to pytanie. Na ile kręci was BDSM?
No, nie.Prawdziwy dominant by Ciebie wtedy zmusil do uleglosci a nie poddal sie Tobie.Lubię kiedy facet nade mną dominuje, najlepsze jest w tym to, że to tylko pozory, tak naprawdę jest tak nakręcony i napalony na mnie wtedy, że role mogłyby się bardzo szybko obrócić. Niby rozkazuje, poniża, a i tak zrobiłby wszystko co mu każe