Zupełnie nie rozumiem tego oceniania. To jest forum erotyczne i tu należy się szacunek każdemu forumowiczowi, który chce porozmawiać o swoich preferencjach i doświadczeniach - o ile są zgodne z prawem, a BSDM polskiego prawa nie łamie.
U nas o ile robiliśmy w seksie niemal wszystko i uwielbiamy eksperymenty i przekraczanie granic, to coś co można uznać za BDSM ledwie liznęliśmy tylko raz. Generalnie moja dziewczyna lubi mają inicjatywę i nakreślanie kierunku w naszym seksie. Wielokrotnie było tak, że w czasie zabaw ja rzucałem jakiś pomysł i ona z wielką ochotą to podchwytywała. Tyle że nigdy nie były to pomysły z zakresu dominacji.
Raz jeden zaproponowałem jej, że ją przywiążę do łóżka i zrobię co będę chciał. Po wszystkim ona stwierdziła, że była już cała mokra jak ją przywiązywałem

.
Nie ukrywam, że dominacja i BDSM zaczynają mnie ciekawić. Na początek, mam ochotę ją przywiązać, zasłonić oczy i pobawić się z nią woskiem. Jej pomysł też się wstępnie spodobał, ale jeszcze go nie zrealizowaliśmy.
Sam myślę o spanking i wydaje mi się, że w jakiejś delikatnej formie też moglibyśmy spróbować za jakiś czas.