B
Basia
Guest
Tęskniłaś? Mam się dobrze i korzystam z uroków życia!
za Tobą zawsze nie mniej zazdroszczę
Tęskniłaś? Mam się dobrze i korzystam z uroków życia!
za Tobą zawsze nie mniej zazdroszczę
takie lekkie nadużycie tylko jeszcze nie wiem w która stronę
Oj tam, przesadzasz. Poza tym co u Ciebie słychać i czemu jesteś "guest", nie jesteś już adminem?
Rozumiem. Tak mi się coś właśnie wydawało.Jakiś czas temu Basia poprosiła Administratora o usunięcie jej konta. Widocznie jej prośba została spełniona.
Dobre fellatio i autofellatio nie jest złe.takie lekkie nadużycie tylko jeszcze nie wiem w która stronę
Okoliczności do seksu nie zawsze są, a to rozwiązanie jest jak znalazł na takie ewentualności, no i jako "urozmaicacz" normalnej zabawy. Sporo woli seksualne zabaweczki wraz z dmuchanymi lalami na czele, a inni w tym i ja powyższe. Oczywiście nie jest to współczesnym wynalazkiem bo pochodzi już z czasów starożytnych, o czym w tym temacie wspominałem. Nie ma się czym przejmować, tylko bawić się z głową i czerpać z tego radochę.Nie wiem co jest złego w tym, że ktoś jest na tyle rozciągnięty, że może sam sobie zrobić dobrze?
Kilka miesięcy. Najlepiej jest położyć się na plecach, zarzucić nogi nad głowę i rozciągać się w ten sposób do skutku. Po jakimś czasie sięgniesz wreszcie. Gdy to opanujesz to potem możesz próbować na siedząco schylać się ku zwodowi.Ile wam czasu zajęło dopóki wzięliście do ust i mogliście zrobić autofellatio jakie ćwiczenia mi brakuje dużo cm