Czyli realizacja fantazji z wykluczeniem żony?Nie ma żadnego argumentu ,albo się tego chce albo nie ,żadne argumenty tu nie są potrzebne![]()
P=1/2ah
ja tam mogę dołączyćTo może dwa trójkąty, czyli czworokąt?
Dzięki za obszerną i konkretną odpowiedź.prawda jest taka ze jezeli chodzi o 2m+k to wiekszość kobiet ma takie fantazje tylko boja sie do tego przyznać
boja sie bo za dużo myśla , zastanawiają sie cy po wszystkim jej mąz nie straci do niej zaufania , jak zareaguje jak zobaczy ją z innym a dotatkowo duza liczba kobiet ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu.
Jezeli chcesz przekonac żone do trójkąta musisz ciagle okazywać jej ze jest dla ciebie atrakcyjna zapewniac ja o swoich uczuciach i od czasu do czasu np podczas gorącego sexu powiedzieć jej ze bardzo chciałbyś zobaczyc jak ona kocha sie z innym być z nią w tej chwili całować ja i trzymac ja za ręke kiedy ona bedzie dochodziła z innym .
takie sa moje sprawdzone na własnym doswiadczeniu obserwacje
proszęDzięki za obszerną i konkretną odpowiedź.
Masz rację, przy dłuższym stażu, czysto spontaniczność zanika, a pojawia się rutyna, w której zapominamy mówić rzeczy oczywiste, a jednak konieczne.
No to już inna para kaloszy... Też się nad tym zastanawiałem, jak, gdzie, czy badania powinny być, o higienie nie wspomnę, bo to logiczne. Czy lepiej ktoś obcy, czy znajomy.... Więcej pytań niż odpowiedzi.proszę
ważne jest tez to aby trafić na odpowiedniego faceta do do takiego układu
wiesz raczej szukałbym kogos obcego ..to moja opiniaNo to już inna para kaloszy... Też się nad tym zastanawiałem, jak, gdzie, czy badania powinny być, o higienie nie wspomnę, bo to logiczne. Czy lepiej ktoś obcy, czy znajomy.... Więcej pytań niż odpowiedzi.
3 miasto...wiesz raczej szukałbym kogos obcego ..to moja opinia
ze znajomymi bywa róznie a to delikatna kwestia i dyskretna
szukałbym w internecie
to długa droga ale do ogarnięcia
jezeli jestescie z okic dolnego ślaska to napisz napisz do mnie na priv
Pogadaj z nią. Powiedz jej o tym. Zrób z kimś kogo lubi lub jej się podoba imprezkę po alko może puszczą hamulce. Naprawdę nie jest trudneCo do konfiguracji, to raczej 2m 1k.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
X | Pozycje żeby była ciśniejsza | Porady seksualne | 15 | |
L | Ktoś chętny żeby się oddać? | Ogłoszenia | 38 | |
![]() |
Do czego są zdolni faceci żeby zaruchać? | Seks | 56 | |
D | Czy miłość wystarczy żeby być razem? | Związki | 11 | |
M | Co robić a czego nie robić żeby maż nie poznał że go zdradzam? | Seks | 59 |