O, tu kolega bardzo dobrze napisal. Na nieswiadomce nawet stosowalem sie do jego rad. Mowilem malzonce ze mimo dwojki dzieci dalej jest super sexy, ze chetnie podzielilbym sie nia z innym zeby tez docenil jej urode i to jak sie dobrze bzyka, ze chcialbym zobaczyc to co robi ze mna jakby robila innemu, etc. Trwalo to kilka lat… i sie udalo.prawda jest taka ze jezeli chodzi o 2m+k to wiekszość kobiet ma takie fantazje tylko boja sie do tego przyznać
boja sie bo za dużo myśla , zastanawiają sie cy po wszystkim jej mąz nie straci do niej zaufania , jak zareaguje jak zobaczy ją z innym a dotatkowo duza liczba kobiet ma kompleksy na punkcie swojego wyglądu.
Jezeli chcesz przekonac żone do trójkąta musisz ciagle okazywać jej ze jest dla ciebie atrakcyjna zapewniac ja o swoich uczuciach i od czasu do czasu np podczas gorącego sexu powiedzieć jej ze bardzo chciałbyś zobaczyc jak ona kocha sie z innym być z nią w tej chwili całować ja i trzymac ja za ręke kiedy ona bedzie dochodziła z innym .
takie sa moje sprawdzone na własnym doswiadczeniu obserwacje
niech Twoja panna zalozy sobie konto na tinderach albo podobnych i tam sobie wybierze kawalera (erotyczne rozmowy z typem tez ja mocno podnieca). Bys cos chcial jeszcze wiedziec to pisz do mnie albo do man_33 - widac ze sie zna