• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Apel do Panów

Kobieta

D'Arc

Erotoman
why-am-in-still-here-aby.gif

A tak serio trochę.... To serio się zastanawiam czemu ten temat się ciągnie... Mamy cały czas malkontentów przekonanych o swoich racjach, którzy ewidentnie potrzebują pomocy ale odrzucają każdą radę, ofertę pomocy i wzajemnie liżą się po jajach, karmiąc swoją atencję i ego...
Ten temat nie wniesie już chyba naprawdę nic nowego...
Ciągnie się, bo mają za to płacone (product placement) 😅🤣😂

Mężczyzna

Zaczepny

Nowicjusz
Drodzy Panowie,

zwracam się do Was z wątkiem psychologicznym, który zahacza o życie romantyczne i seksualne, mianowicie - dlaczego tak wielu z Was ma problem z samooceną, z oceną własnego ciała?

Wysyłacie napakowane zdjęcia klat, a później piszecie, że nie macie formy. Narzekacie na Wasz rozmiar, zamiast skupić się na własnych umiejętnościach i wykorzystać dobrze to, co macie. Uwierzcie, jeśli będziecie na siebie stale narzekać, kobiety zaczną w to wierzyć.
To nie problem z samooceną. To żebranie o komplementy.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ciągnie się, bo mają za to płacone (product placement) 😅🤣😂
To forum o seksie. Tak czy nie? Czy ma tu znaczenie z kim jest ten seks? Jest tu jakąś cenzura? Nie zauważyłem.
Jedni mają partnerów stałych lub zmiennych, inni nie mają nikogo, a inni mają Panie do towarzystwa.
Wolnoć Tomku w swoim Domku 😉

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Wpis autorki jak najbardziej trafny, widać po ilości odpowiedzi i wyrywkowo czytając komentarze

Chłopaki, niechaj Wam w końcu jaja urosną

Kobieta

małami09

Podrywacz
Nic tak nie odpycha jam desperacja. Łatwo powiedzieć - nie mam szans u kobiet i siedzieć na dupie, trudniej ruszyć tyłek i coś zmienić w sobie. Też mnie nikt nie chciał wiele lat, NO I? Nastawienie "bierzcie mnie jaki jestem" jest niedojrzałe, smutne i dowolny zły przymiotnik jaki wstawisz.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Co do @maxis jeszcze. Serio wierzycie, że jakaś kobieta faceta w jego wieku zechce, który jest prawiczkiem? Przecież to jest mega czerwona flaga wg kobiet. On nie ma wyjścia, albo prostytutka, albo bycie prawiczkiem do końca życia.

Same się tu mądrzycie, a pewnie żadna by nie chciała prawiczka w takim wieku.

Kobieta

małami09

Podrywacz
Co do @maxis jeszcze. Serio wierzycie, że jakaś kobieta faceta w jego wieku zechce, który jest prawiczkiem? Przecież to jest mega czerwona flaga wg kobiet. On nie ma wyjścia, albo prostytutka, albo bycie prawiczkiem do końca życia.

Same się tu mądrzycie, a pewnie żadna by nie chciała prawiczka w takim wieku.
A co jest w tym złego? Chyba dobrze "wyszkolić" faceta pod to, co się lubi?

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
A co jest w tym złego? Chyba dobrze "wyszkolić" faceta pod to, co się lubi?
Laska, on ma 31 lat, żadna kobieta nie będzie chcieć kogoś takiego. Prawiczek to może mieć 20 lat, a nie 30. Dziewczyny chcą doświadczonych facetów w tym wieku, a nie gościa, którego trzeba uczyć, bo 18 latek w tych czasach wie więcej.

Jakby tak nie jęczał, to może już bym go podrywała xd
Ehe, akurat xD

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nic tak nie odpycha jam desperacja. Łatwo powiedzieć - nie mam szans u kobiet i siedzieć na dupie, trudniej ruszyć tyłek i coś zmienić w sobie. Też mnie nikt nie chciał wiele lat, NO I? Nastawienie "bierzcie mnie jaki jestem" jest niedojrzałe, smutne i dowolny zły przymiotnik jaki wstawisz.
No i co?
Kobiety zazwyczaj mają łatwiej w tym względzie niż faceci. Nie oszukujmy się. Napaleńców na byle kawałek tyłeczka jest masa. Kobiety są zazwyczaj bardziej wybredne, prawda? 😉

Generalnie tak, to desperacja, ale ona się nie wzięła znikąd. Myślisz, że zdesperowany koleś będzie się przejmował takimi opiniami innych o sobie czy o tym co robi?

Ja się zgadzam, że warto pracować nad sobą, ale takie zmiany wymagają czasu, a zagwarantujesz, że przyniosą pozytywny efekt? Nie.