• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
why-am-in-still-here-aby.gif

A tak serio trochę.... To serio się zastanawiam czemu ten temat się ciągnie... Mamy cały czas malkontentów przekonanych o swoich racjach, którzy ewidentnie potrzebują pomocy ale odrzucają każdą radę, ofertę pomocy i wzajemnie liżą się po jajach, karmiąc swoją atencję i ego...
Ten temat nie wniesie już chyba naprawdę nic nowego...
Ciągnie się, bo mają za to płacone (product placement) 😅🤣😂

Mężczyzna

Zaczepny

Cichy Podglądacz
Drodzy Panowie,

zwracam się do Was z wątkiem psychologicznym, który zahacza o życie romantyczne i seksualne, mianowicie - dlaczego tak wielu z Was ma problem z samooceną, z oceną własnego ciała?

Wysyłacie napakowane zdjęcia klat, a później piszecie, że nie macie formy. Narzekacie na Wasz rozmiar, zamiast skupić się na własnych umiejętnościach i wykorzystać dobrze to, co macie. Uwierzcie, jeśli będziecie na siebie stale narzekać, kobiety zaczną w to wierzyć.
To nie problem z samooceną. To żebranie o komplementy.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ciągnie się, bo mają za to płacone (product placement) 😅🤣😂
To forum o seksie. Tak czy nie? Czy ma tu znaczenie z kim jest ten seks? Jest tu jakąś cenzura? Nie zauważyłem.
Jedni mają partnerów stałych lub zmiennych, inni nie mają nikogo, a inni mają Panie do towarzystwa.
Wolnoć Tomku w swoim Domku 😉

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Nic tak nie odpycha jam desperacja. Łatwo powiedzieć - nie mam szans u kobiet i siedzieć na dupie, trudniej ruszyć tyłek i coś zmienić w sobie. Też mnie nikt nie chciał wiele lat, NO I? Nastawienie "bierzcie mnie jaki jestem" jest niedojrzałe, smutne i dowolny zły przymiotnik jaki wstawisz.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Co do @maxis jeszcze. Serio wierzycie, że jakaś kobieta faceta w jego wieku zechce, który jest prawiczkiem? Przecież to jest mega czerwona flaga wg kobiet. On nie ma wyjścia, albo prostytutka, albo bycie prawiczkiem do końca życia.

Same się tu mądrzycie, a pewnie żadna by nie chciała prawiczka w takim wieku.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Co do @maxis jeszcze. Serio wierzycie, że jakaś kobieta faceta w jego wieku zechce, który jest prawiczkiem? Przecież to jest mega czerwona flaga wg kobiet. On nie ma wyjścia, albo prostytutka, albo bycie prawiczkiem do końca życia.

Same się tu mądrzycie, a pewnie żadna by nie chciała prawiczka w takim wieku.
A co jest w tym złego? Chyba dobrze "wyszkolić" faceta pod to, co się lubi?

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
A co jest w tym złego? Chyba dobrze "wyszkolić" faceta pod to, co się lubi?
Laska, on ma 31 lat, żadna kobieta nie będzie chcieć kogoś takiego. Prawiczek to może mieć 20 lat, a nie 30. Dziewczyny chcą doświadczonych facetów w tym wieku, a nie gościa, którego trzeba uczyć, bo 18 latek w tych czasach wie więcej.

Jakby tak nie jęczał, to może już bym go podrywała xd
Ehe, akurat xD

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nic tak nie odpycha jam desperacja. Łatwo powiedzieć - nie mam szans u kobiet i siedzieć na dupie, trudniej ruszyć tyłek i coś zmienić w sobie. Też mnie nikt nie chciał wiele lat, NO I? Nastawienie "bierzcie mnie jaki jestem" jest niedojrzałe, smutne i dowolny zły przymiotnik jaki wstawisz.
No i co?
Kobiety zazwyczaj mają łatwiej w tym względzie niż faceci. Nie oszukujmy się. Napaleńców na byle kawałek tyłeczka jest masa. Kobiety są zazwyczaj bardziej wybredne, prawda? 😉

Generalnie tak, to desperacja, ale ona się nie wzięła znikąd. Myślisz, że zdesperowany koleś będzie się przejmował takimi opiniami innych o sobie czy o tym co robi?

Ja się zgadzam, że warto pracować nad sobą, ale takie zmiany wymagają czasu, a zagwarantujesz, że przyniosą pozytywny efekt? Nie.