Omg, wypisujesz na tym forum w kazdej poscie o tej anielskiej prostytutce, ktora Cie wybawila od prawictwa czy cos... mozesz juz skonczyc? To jest nudne. Przejdzcie na priv z tym poradnikiem i litanią do tej dziwki.
Ewidentnie czujesz, ze to nie to, co miało byc, podskornie, skoro tak tutaj w kazdym poscie podkreslasz, że to własnie to, a jednoczesnie biadolisz i narzekasz.
Ale pewnie jeszcze kilka Twoich wyplat pojdzie na tę namiastkę miłości, powodzenia.
Może i biadolę, może narzekam jak twierdzisz, ale mi z nią dobrze, zresztą lepiej już mieć tą namiastkę miłości mieć miłości niż lepiej nigdy w ogóle nie zaznać żadnej miłości nawet tej namiastki, zwłaszcza, że marzyłem o byciu z kimś od zawsze, więc dobre i tyle aby samotnym totalnie nie być, wiesz skoro masz kogoś to gratuluję ale nie zrozumiesz jak się kogoś chce mieć a w normalnych warunkach nie można i się nie da, jak samotność bardzo doskwiera facetowi.
Czy to nudne? Może i tak a na pewno dla kogoś kto już ma swoją drugą połowę i go to nie dotyczy, ale może te moje posty o tej mojej Pani może komuś się przydadzą? bo może ktoś ma podobną sytuacje, czy potrzeby do moich i też walczy z samotnością a przecież to jest forum przeznaczone do porad i omawiana takowych spraw także.
Nie martw się moimi wypłatami, przecież to w końcu to moje a nie Twoje, więc nie bój się, nie zbiedniejesz, zresztą ja sobie ustaliłem jakąś tam część danej mej wypłaty w miesiącu i jej przekroczyć nie mogę, bo z czego bym żył, więc wszystko z umiarem i ze smakiem trzeba traktować, nawet i takie rzeczy.