• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Omg, wypisujesz na tym forum w kazdej poscie o tej anielskiej prostytutce, ktora Cie wybawila od prawictwa czy cos... mozesz juz skonczyc? To jest nudne. Przejdzcie na priv z tym poradnikiem i litanią do tej dziwki.
Ewidentnie czujesz, ze to nie to, co miało byc, podskornie, skoro tak tutaj w kazdym poscie podkreslasz, że to własnie to, a jednoczesnie biadolisz i narzekasz.
Ale pewnie jeszcze kilka Twoich wyplat pojdzie na tę namiastkę miłości, powodzenia.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Omg, wypisujesz na tym forum w kazdej poscie o tej anielskiej prostytutce, ktora Cie wybawila od prawictwa czy cos... mozesz juz skonczyc? To jest nudne. Przejdzcie na priv z tym poradnikiem i litanią do tej dziwki.
Ewidentnie czujesz, ze to nie to, co miało byc, podskornie, skoro tak tutaj w kazdym poscie podkreslasz, że to własnie to, a jednoczesnie biadolisz i narzekasz.
Ale pewnie jeszcze kilka Twoich wyplat pojdzie na tę namiastkę miłości, powodzenia.
Chłopak Sobie radzi jak może ;)

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Może i biadolę, może narzekam jak twierdzisz, ale mi z nią dobrze, zresztą lepiej już mieć tą namiastkę miłości mieć miłości niż lepiej nigdy w ogóle nie zaznać żadnej miłości nawet tej namiastki, zwłaszcza, że marzyłem o byciu z kimś od zawsze, więc dobre i tyle aby samotnym totalnie nie być, wiesz skoro masz kogoś to gratuluję ale nie zrozumiesz jak się kogoś chce mieć a w normalnych warunkach nie można i się nie da, jak samotność bardzo doskwiera facetowi.

Czy to nudne? Może i tak a na pewno dla kogoś kto już ma swoją drugą połowę i go to nie dotyczy, ale może te moje posty o tej mojej Pani może komuś się przydadzą? bo może ktoś ma podobną sytuacje, czy potrzeby do moich i też walczy z samotnością a przecież to jest forum przeznaczone do porad i omawiana takowych spraw także.

Nie martw się moimi wypłatami, przecież to w końcu to moje a nie Twoje, więc nie bój się, nie zbiedniejesz, zresztą ja sobie ustaliłem jakąś tam część danej mej wypłaty w miesiącu i jej przekroczyć nie mogę, bo z czego bym żył, więc wszystko z umiarem i ze smakiem trzeba traktować, nawet i takie rzeczy.