Wypowiadam się tylko w sprawach o których mam pojęcieWidzę, że kolega jest również doświadczony z Paniami![]()

Wypowiadam się tylko w sprawach o których mam pojęcieWidzę, że kolega jest również doświadczony z Paniami![]()
No że Ci chciało tyle czytać moich bzdur, naprawdę szacun. Nie będę się powtarzał po raz kolejny co jak i dlaczego tak ze mną jest, jakie mam poglądy, bo i tak juz zostałem oceniony za przegrywa i straceńca tu na forum, ale fakty są takie że prawda leży zawsze po środku i nie tylko u mnie jest problem, ale także u kobiet, że są niezdecydowane i nie wiadomo czego chcą tak naprawdę w szukaniu faceta.Przebrnąłem cały wątek. Sam uważam się za średniaka ewentualnie trochę poniżej... W czerwcu minie 13 lat dosyć udanego pożycia małżeńskiego... Za młodzieńczych czasów miałem mocno pryszczata twarz, dla mnie samego wręcz obrzydliwą a pomimo to zawsze miałem mnóstwo koleżanek... Teraz z perspektywy czasu i doświadczenia wydaje mi się, że kobieta potrzebuje przede wszystkim uwagi. Wydaje mi się, że jeśli jest facet który potrafi wysłuchać kobiety, zauważy, że to jedna wielka burza emocji. Racjonalizm u kobiet nie ma takiego znaczenia jak emocje, to one grają pierwsze skrzypce.
Podsumowując.
Kolego @maxis współczuję Ci sytuacji ale ja będąc 3 na 10 potrafiłem przyciągnąć uwagę naprawdę pięknych dziewczyn... Z mojej strony mogę podpowiedzieć bo do udzielania rad się nie nadaję. Po pierwsze wysłuchaj, po drugie postaraj się zrozumieć ale nie oceniać ( przykład koleżanki z pracy sprawił, że spadłem z krzesła) no i na koniec jeszcze trzeba niestety trochę inteligencji i wrażliwości (dużo kobiet tego szuka) żeby utrzymać rozmowę. Przepraszam za brutalną szczerość, na którą na żywo bym się nie zdecydował. Ale na podstawie tego co napisałeś w wątku jesteś strasznie roszczeniowym malkontentem. Jeszcze raz przepraszam, ale to jakie masz nastawienie do siebie i do świata sprawia jak świat cię postrzega i traktuje. Mam nadzieję, że uda Ci się trochę nad sobą popracować i uszczęśliwić jakąś kobietę, niekoniecznie tą opłaconą.
Powodzenia
Ja Ciebie za przegrywa nie uważam. Był tutaj ktoś gorszy w dodatku bardzo irytujący do którego nic nie docierałoNo że Ci chciało tyle czytać moich bzdur, naprawdę szacun. Nie będę się powtarzał po raz kolejny co jak i dlaczego tak ze mną jest, jakie mam poglądy, bo i tak juz zostałem oceniony za przegrywa i straceńca tu na forum, ale fakty są takie że prawda leży zawsze po środku i nie tylko u mnie jest problem, ale także u kobiet, że są niezdecydowane i nie wiadomo czego chcą tak naprawdę w szukaniu faceta.
olek163? squarex88888?Był tutaj ktoś gorszy w dodatku bardzo irytujący do którego nic nie docierało
Myślę, że na tym forum takich "przegrywów" jest więcej, jeśli nie większość. Tylko się nie przyznają do tego i udają znawców seksu.Ja mogę podać przykład przegrywa, jestem nim ja sam i wierz mi @maxis mój,, problem,, powoduje obrzydzenie u kobiet. Pogodziłem się z tym raz na zawsze, a i jeszcze jedna ważna rzecz - kobiety wiedzą czego chcą od faceta, ale nie powiedzą tego wprost bo nie muszą tego robić.
RandomowyNick123olek163? squarex88888?
Otwarcie przyznam, że ja z tych, którzy nie są znawcamiMyślę, że na tym forum takich "przegrywów" jest więcej, jeśli nie większość. Tylko się nie przyznają do tego i udają znawców seksu.
Po Waszych postach wnioskuję, że to jakaś legenda tego forum?RandomowyNick123
Prosił aby przekazać najszczersze pozdrowienia.Po Waszych postach wnioskuję, że to jakaś legenda tego forum?![]()
Ale czy to komplementPo Waszych postach wnioskuję, że to jakaś legenda tego forum?![]()
Lektura ciekawa. I w powyższej wypowiedzi kwintesencja problemu. Chcesz posiadać ale chęć posiadania utrudnia Ci zdobywanie. Najpierw znajdź koleżanki, naucz się rozmawiać z kobietami. Trzeba na prawdę zasłużyć na to, żeby to ona chciała być tym pożądanym przez Ciebie mięsem. Ja reprezentuje całkowicie inne podejście do kobiety. Dla mnie trzeba na nią spojrzeć jak na człowieka. Człowieka, w którym, w ciągu kilku minut przewija się dużo więcej emocji niż w Tobie w ciągu całego dnia.No że Ci chciało tyle czytać moich bzdur, naprawdę szacun. Nie będę się powtarzał po raz kolejny co jak i dlaczego tak ze mną jest, jakie mam poglądy, bo i tak juz zostałem oceniony za przegrywa i straceńca tu na forum, ale fakty są takie że prawda leży zawsze po środku i nie tylko u mnie jest problem, ale także u kobiet, że są niezdecydowane i nie wiadomo czego chcą tak naprawdę w szukaniu faceta.
Przecież jak sie kocha kogoś to jego zalety i wady, jak sam zresztą pisałeś, że za wyględny nie byłeś a jednak Ci się udało co gratuluje. Po prostu Twój i mój przykład (jak za młodu miałem 100 procentowe sytuacje posiadania kogoś, ale nie skorzystałem, bo miałem muchy w nosie) pokazuje że jak za czasów młodości się nikogo nie znajdzie to potem jest bezszans kogoś znaleźć.
Pogodziłem sie z tym i mam teraz za swoje, poprostu moimi postami to podkreślam, że jak za młodu sie nie znajdzie nikogo to potem się nie znajdzie, bo juz wszystkie są zajęte, wiec nie życz mi powodzenia ,bo nie ma do czego, nie szukam juz na stale, bo wiem , że nie znajdę i sensu nie ma po tylu niepowodzeniach nawet bym nie umiał żadnej zaufać jakby coś by było, wiec nie uszczęśliwie żadnej, no chyba ze za pieniądze, kolejną jak ta, do której chodzę teraz. Jak przestanie przyjmować klientów to wtedy będę szukał innej takiej aby nie być samotnym.
Po prostu w tym wszystkim trzeba miec szczęście, które zmarnowałem, po drodze i tyle. Nie wykorzystałem sytuacji ,mój błąd, to mam za swoje i krotka piłka.
A faktycznie, był taki. Już prawie o nim zapomniałem.RandomowyNick123
Otóż to.Po pierwsze wysłuchaj, po drugie postaraj się zrozumieć ale nie oceniać ( przykład koleżanki z pracy sprawił, że spadłem z krzesła) no i na koniec jeszcze trzeba niestety trochę inteligencji i wrażliwości (dużo kobiet tego szuka) żeby utrzymać rozmowę. Przepraszam za brutalną szczerość, na którą na żywo bym się nie zdecydował. Ale na podstawie tego co napisałeś w wątku jesteś strasznie roszczeniowym malkontentem. Jeszcze raz przepraszam, ale to jakie masz nastawienie do siebie i do świata sprawia jak świat cię postrzega i traktuje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 10 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |