• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Też nie wiesz co by było gdybyś wtedy podjął inną decyzję 😁
No nie wiem, fakt, ale było minęło i nie wróci, a pewnie nic znając moje szczęście w życiu, w którym za wszystko muszę płacić, to dobrze, że za taką Panią mogę zapłacić i chcę mnie obsługiwać, chwała jej za to.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
No nie wiem, fakt, ale było minęło i nie wróci, a pewnie nic znając moje szczęście w życiu, w którym za wszystko muszę płacić, to dobrze, że za taką Panią mogę zapłacić i chcę mnie obsługiwać, chwała jej za to.
Tu akurat możesz być spokojny...jeśli dbasz o higienę i masz w Sobie minimum kultury osobistej to każda Cię obsłuży z pocałowaniem w rękę ;)

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Tu akurat możesz być spokojny...jeśli dbasz o higienę i masz w Sobie minimum kultury osobistej to każda Cię obsłuży z pocałowaniem w rękę ;)
A to dobrze, te normy spełniam, myję się tuż przed wyjściem do niej, staram się jej zbytnio nie zagadywać, i tylko odpowiadam na jej pytania. Chodziło mi raczej, czy by mnie takowa inna Pani (jakby ta co chodzę zakończyła działalność) ze względu, że się mogę jej nie podobać to by mnie mogła nie obsłużyć.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A to dobrze, te normy spełniam, myję się tuż przed wyjściem do niej, staram się jej zbytnio nie zagadywać, i tylko odpowiadam na jej pytania. Chodziło mi raczej, czy by mnie takowa inna Pani (jakby ta co chodzę zakończyła działalność) ze względu, że się mogę jej nie podobać to by mnie mogła nie obsłużyć.
Raczej nie...oczywiście,niektóre divy mają swoje kryteria np. nie chcą obsługiwać otyłych klientów...albo z łuszczycą...

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Raczej nie...oczywiście,niektóre divy mają swoje kryteria np. nie chcą obsługiwać otyłych klientów...albo z łuszczycą...
Aha, ok, to dobrze, to jestem spokojny, tylko aby się chciała tylko odezwać na telefon taka inna Pani jak by ta co chodzę skończyła działalność , no chyba, że mają jeszcze inne kryteria, o których nie wiem. Otyły raczej nie jestem, bo mam 79 kg a łuszczycy nie mam.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Aha, ok, to dobrze, to jestem spokojny, tylko aby się chciała tylko odezwać na telefon taka inna Pani jak by ta co chodzę skończyła działalność , no chyba, że mają jeszcze inne kryteria, o których nie wiem. Otyły raczej nie jestem, bo mam 79 kg a łuszczycy nie mam.
Czasem wiek biorą pod uwagę...są takie co bardzo młodych klientów nie chcą obsługiwać...ale chyba Ciebie nie dotyczy :)

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Pytała się mnie o wiek to powiedziałem prawdę, że mam 31 lat i się dopytałem, czy jestem dla niej za stary i czy to jej nie przeszkadza, to powiedziała, że nie przeszkadza. Wolałem się zapytać i upewnić, dzisiaj wszystko wszystkim przeszkadza.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Jeśli ktoś przyjdzie pod wpływem alkoholu lub narkotyków lub jest skończonym chamem to tak może być ;)
A tak, niektóre sobie tego nie życzą.

A pro po zdjęcia to dalej nie mogę wkleić w posta, do kogo się udać z tym problemem? bo szukałem ,ale nie można do nikogo napiać, więc o jakieś aktualne dane bym ewentualnie poprosił.