Nie nie spokojnie, przez całe moje życie czyli przez 31 lat tylko takie 2 sytuację 100 procentowe miałem, także nie dajmy się zwariować.Wniosek z tego taki,że źle nie możesz wyglądać skoro na Ciebie lecą![]()
Nie nie spokojnie, przez całe moje życie czyli przez 31 lat tylko takie 2 sytuację 100 procentowe miałem, także nie dajmy się zwariować.Wniosek z tego taki,że źle nie możesz wyglądać skoro na Ciebie lecą![]()
Też nie wiesz co by było gdybyś wtedy podjął inną decyzjęNie nie spokojnie, przez całe moje życie czyli przez 31 lat tylko takie 2 sytuację 100 procentowe miałem, także nie dajmy się zwariować.
No nie wiem, fakt, ale było minęło i nie wróci, a pewnie nic znając moje szczęście w życiu, w którym za wszystko muszę płacić, to dobrze, że za taką Panią mogę zapłacić i chcę mnie obsługiwać, chwała jej za to.Też nie wiesz co by było gdybyś wtedy podjął inną decyzję![]()
Tu akurat możesz być spokojny...jeśli dbasz o higienę i masz w Sobie minimum kultury osobistej to każda Cię obsłuży z pocałowaniem w rękęNo nie wiem, fakt, ale było minęło i nie wróci, a pewnie nic znając moje szczęście w życiu, w którym za wszystko muszę płacić, to dobrze, że za taką Panią mogę zapłacić i chcę mnie obsługiwać, chwała jej za to.
A to dobrze, te normy spełniam, myję się tuż przed wyjściem do niej, staram się jej zbytnio nie zagadywać, i tylko odpowiadam na jej pytania. Chodziło mi raczej, czy by mnie takowa inna Pani (jakby ta co chodzę zakończyła działalność) ze względu, że się mogę jej nie podobać to by mnie mogła nie obsłużyć.Tu akurat możesz być spokojny...jeśli dbasz o higienę i masz w Sobie minimum kultury osobistej to każda Cię obsłuży z pocałowaniem w rękę![]()
Raczej nie...oczywiście,niektóre divy mają swoje kryteria np. nie chcą obsługiwać otyłych klientów...albo z łuszczycą...A to dobrze, te normy spełniam, myję się tuż przed wyjściem do niej, staram się jej zbytnio nie zagadywać, i tylko odpowiadam na jej pytania. Chodziło mi raczej, czy by mnie takowa inna Pani (jakby ta co chodzę zakończyła działalność) ze względu, że się mogę jej nie podobać to by mnie mogła nie obsłużyć.
Aha, ok, to dobrze, to jestem spokojny, tylko aby się chciała tylko odezwać na telefon taka inna Pani jak by ta co chodzę skończyła działalność , no chyba, że mają jeszcze inne kryteria, o których nie wiem. Otyły raczej nie jestem, bo mam 79 kg a łuszczycy nie mam.Raczej nie...oczywiście,niektóre divy mają swoje kryteria np. nie chcą obsługiwać otyłych klientów...albo z łuszczycą...
Czasem wiek biorą pod uwagę...są takie co bardzo młodych klientów nie chcą obsługiwać...ale chyba Ciebie nie dotyczyAha, ok, to dobrze, to jestem spokojny, tylko aby się chciała tylko odezwać na telefon taka inna Pani jak by ta co chodzę skończyła działalność , no chyba, że mają jeszcze inne kryteria, o których nie wiem. Otyły raczej nie jestem, bo mam 79 kg a łuszczycy nie mam.
Ogólnie mówiąc jak facet ma pecha, to nawet prostytutka go nie przyjmieCzasem wiek biorą pod uwagę...są takie co bardzo młodych klientów nie chcą obsługiwać...ale chyba Ciebie nie dotyczy![]()
Można mieć pecha ale pełny portfel, dla prostytutki tego w zupełności wystarczyOgólnie mówiąc jak facet ma pecha, to nawet prostytutka go nie przyjmie![]()
No dokładnie, we wszystkim trzeba mieć szczęście, tu akurat mnie spotkało u mojej PaniOgólnie mówiąc jak facet ma pecha, to nawet prostytutka go nie przyjmie![]()
Ogólnie mówiąc jak facet ma pecha, to nawet prostytutka go nie przyjmie![]()
Jeśli ktoś przyjdzie pod wpływem alkoholu lub narkotyków lub jest skończonym chamem to tak może byćMożna mieć pecha ale pełny portfel, dla prostytutki tego w zupełności wystarczy![]()
Celowe działanie nie ma nic wspólnego z pechemJeśli ktoś przyjdzie pod wpływem alkoholu lub narkotyków lub jest skończonym chamem to tak może być![]()
Różnie może być...rano alkohol a wieczorem ochota na seksCelowe działanie nie ma nic wspólnego z pechem![]()
A tak, niektóre sobie tego nie życzą.Jeśli ktoś przyjdzie pod wpływem alkoholu lub narkotyków lub jest skończonym chamem to tak może być![]()
Dla Mnie to oczywisteA tak, niektóre sobie tego nie życzą.
Ja zauważyłem ostatnio, że np niektóre w anonsach wpisują, że przyjmują wyłącznie Polaków.Czasem wiek biorą pod uwagę...są takie co bardzo młodych klientów nie chcą obsługiwać...ale chyba Ciebie nie dotyczy![]()
Widzę, że kolega jest również doświadczony z PaniamiCzasem wiek biorą pod uwagę...są takie co bardzo młodych klientów nie chcą obsługiwać...ale chyba Ciebie nie dotyczy![]()
Prawo rynku...muszą liczyć się jednak z tych że zawężają wówczas grono potencjalnych klientówJa zauważyłem ostatnio, że np niektóre w anonsach wpisują, że przyjmują wyłącznie Polaków.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 5 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |