Co?Tia...
Co?Tia...
Zgadzam się
Nie zauważyłem tego przejęcia w realnym świecie.Dlatego trochę się przejmujemy.
Za swego czasu była głośna sprawa jak masowo dziewczyny z portali randkowych były wystawiane do wiatru po umówionych spotkaniach, a był to eksperyment grupy kolesi, którzy usiłowali się umówić i umówić fikcyjne konta nieistniejących modeli. Zgadnij, z kim owe niewiasty chętnie się umawiały na spotkania, a komu kazały zjeżdżać. Mój kumpel zrobił identyczny temat i wyniki miał identyczne: wszystkie od otyłych szkarad po modelki miały wymogi z kosmosu, a w nich nawet takie absurdy jak "umiejętność wybudowania domu" czy "posiadanie prawa jazdy".Mówią, że pomaga, oczywiście, że nie wystarczy.
Jaki ton? Ja jestem wyluzowany, bo to był dobry dzień chociaż mógł być lepszy, a o chacie nic wiem.Ten ton zawdzięczamy temu, co działo się dziś na chacie ogólnym?
@Sialalalala już to skwitował, więc nie będę się powtarzał. 1:0 dla niego. Wybacz.Dziewczyny uwielbiają łobuzów, ale wychodzą za tych normalnych i poukładanych. Może ci faceci celują w nie ten typ dziewczyn?
Tylko że zanim ta dziewczyna zrezygnuje z łobuza i zainteresuje się tym poukładanym, to poukładany ma w tym momencie 40 lat i do tego czasu żadna go nie chciała xD I co potem ma powiedzieć taki poukładany laskom? Że ma 40 lat i nadal jest prawiczkiem?
No dobrze Ty akurat wiedziałeś, ale inni mam wrażenie, że nie bardzo, ale ok nie wnikam, przecież nie każdy to musi wiedzieć.Zawsze o tym wiedziałem i bedąc leniwy dałem się wybrać i to niejednej![]()
Już to wszystko niedawno przerabialiśmy na forum. W szczególności kilkadziesiąt postów o roli prawa jazdyNie zauważyłem tego przejęcia w realnym świecie.
Za swego czasu była głośna sprawa jak masowo dziewczyny z portali randkowych były wystawiane do wiatru po umówionych spotkaniach, a był to eksperyment grupy kolesi, którzy usiłowali się umówić i umówić fikcyjne konta nieistniejących modeli. Zgadnij, z kim owe niewiasty chętnie się umawiały na spotkania, a komu kazały zjeżdżać. Mój kumpel zrobił identyczny temat i wyniki miał identyczne: wszystkie od otyłych szkarad po modelki miały wymogi z kosmosu, a w nich nawet takie absurdy jak "umiejętność wybudowania domu" czy "posiadanie prawa jazdy".
Jaki ton? Ja jestem wyluzowany, bo to był dobry dzień chociaż mógł być lepszy, a o chacie nic wiem.
@Sialalalala już to skwitował, więc nie będę się powtarzał. 1:0 dla niego. Wybacz.
Nie jestem w temacie w takim razie. Wyłóż mi to proszę w skrócie. Dziękuję.Już to wszystko niedawno przerabialiśmy na forum. W szczególności kilkadziesiąt postów o roli prawa jazdy![]()
Posty i tematy "Randomowy Nick" lub podobnieNie jestem w temacie w takim razie. Wyłóż mi to proszę w skrócie. Dziękuję.![]()
Znacznie szerzej i dość ciekawie bo facet świetnie zbadał rynek tych spotkań, randkowych stron itp. Tak, że aktualna dyskusja nie budzi takiego zainteresowania, stąd też moje podejście dość lużneNie znając tematu to pewnie o tzw blachary chodzi, znając życie.
Zrobiłem w zeszłym roku eksperyment na DZ. Kupiłem sobie konto na 3 miesiące z nielimitowanymi wiadomościami. W opisie miałem wg mnie dość normalny tekst, który poprawił mi chatGPT (nie że jestem ruchacz, tylko normalny facet i szukam fajnej znajomości typu FWB, ale polecam fajnie to zrobił). Zdjęcie profilowe bez nagości, ale takie, co wygląda dość porządnie. Wysłałem przez ten czas ~3000 wiadomości (prawie takich jak opis) do kobiet, które mieszkały w promieniu ~300km w większych miastach (głównie w swoim rejonie wysyłałem, ale potem zacząłem też dalej wysyłać). Dodatkowo zamieszczałem swoje zdjęcie. Wiadomość przeczytało z 90% kobiet. Jak już jakaś odpisała to z tekstem "300zł/h". Żadna nie chciała się spotkać, chociaż z kilkoma udało się porozmawiać.@Sialalalala już to skwitował, więc nie będę się powtarzał. 1:0 dla niego. Wybacz.
Bo zrobiły tak samo jak Ty, albo to były czatboty, czyli sztuczna inteligencja a nie żywe osoby, dlatego się spotkać nie chciały bo by wyszło na jaw, że to kant.Zrobiłem w zeszłym roku eksperyment na DZ. Kupiłem sobie konto na 3 miesiące z nielimitowanymi wiadomościami. W opisie miałem wg mnie dość normalny tekst, który poprawił mi chatGPT (nie że jestem ruchacz, tylko normalny facet i szukam fajnej znajomości typu FWB, ale polecam fajnie to zrobił). Zdjęcie profilowe bez nagości, ale takie, co wygląda dość porządnie. Wysłałem przez ten czas ~3000 wiadomości (prawie takich jak opis) do kobiet, które mieszkały w promieniu ~300km w większych miastach (głównie w swoim rejonie wysyłałem, ale potem zacząłem też dalej wysyłać). Dodatkowo zamieszczałem swoje zdjęcie. Wiadomość przeczytało z 90% kobiet. Jak już jakaś odpisała to z tekstem "300zł/h". Żadna nie chciała się spotkać, chociaż z kilkoma udało się porozmawiać.
Kurcze, nie jestem w stanie szybko odnależć. Jest taka minimalna szansa, że wejdzie tu jakaś kobieta, która to pamięta i pomoże.Zrobiłem w zeszłym roku eksperyment na DZ. Kupiłem sobie konto na 3 miesiące z nielimitowanymi wiadomościami. W opisie miałem wg mnie dość normalny tekst, który poprawił mi chatGPT (nie że jestem ruchacz, tylko normalny facet i szukam fajnej znajomości typu FWB, ale polecam fajnie to zrobił). Zdjęcie profilowe bez nagości, ale takie, co wygląda dość porządnie. Wysłałem przez ten czas ~3000 wiadomości (prawie takich jak opis) do kobiet, które mieszkały w promieniu ~300km w większych miastach (głównie w swoim rejonie wysyłałem, ale potem zacząłem też dalej wysyłać). Dodatkowo zamieszczałem swoje zdjęcie. Wiadomość przeczytało z 90% kobiet. Jak już jakaś odpisała to z tekstem "300zł/h". Żadna nie chciała się spotkać, chociaż z kilkoma udało się porozmawiać.
Tyle w temacie tego, jakie szanse ma zwykły facet
@Greg. daj linka do tematu, chętnie przeczytam i sprawdzę czy mam podobne zdanie![]()
+ szybkie randkiPosty i tematy "Randomowy Nick" lub podobnie![]()
Tak, podziękowałem mu i wręczyłem medal za doskonałe rozpoznanie pola walki+ szybkie randki
Krótko na SF był ale jakie piętno odcisnął![]()
O ile pamiętam jeden z jego ostatnich postów nie zareagował na to pozytywnieTak, podziękowałem mu i wręczyłem medal za doskonałe rozpoznanie pola walkigdy jeszcze byłem pułkownikiem
![]()
Ale na privie było OK. Wytypowałem mu dziewczyny nim zainteresowane, nie uwierzył, ale potem się sprawdziłoO ile pamiętam jeden z jego ostatnich postów nie zareagował na to pozytywnie![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 3 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |