• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Czytałem trochę tutaj o seksie za darmo i powiem, że nie bardzo w to wierzę aby taki gdzieś był, oczywiście bez urazy. Wszystko jeśli o te sprawy to zawsze coś się kryje np portale, które zarabiają za wysyłanie wiadomości podszywając się pod profile a tą czatboty albo pracownicy danego serwisu a do spotkania nigdy nie dochodzi a jeśli o real to zawsze jest coś za coś czyli tzw sponsoring przecież wiadomo, ze nic za darmo nie ma i też oczywiście oszustki się trafiają.

Nawet w taki sposób oszukują, że przyjechałem niby na kawę bo tak pisała, no dobra była faktycznie, przez pół godziny pochodziła ze mną po mieście zaprowadziła mnie na jakieś osiedle, oczywiście markując po drodze rozmowę telefoniczną, że niby podejdzie tylko na chwilę aby opłacić czynsz i 120 pln abym jej pożyczył, no to pożyczyłem i zniknęła, a jakby tak faktycznie chciała mnie jeszcze bardziej wydoić by się jeszcze kawy napiła za darmo, bo przecież wiadomo, że w ja jako facet bym za nią też zapłacił, ale cóż oszustka to oszustka tylko taki numer i nic więcej nie zrobiła.

Tak swoją sprawą, co do zmuszania uprawiania seksu za pieniądze przez profesjonalistki, pomimo że nie wszyscy się podobają, to przecież nie każda kobieta się ogłasza na świecie, czyli to nie jest przymus, więc chyba jednak muszą to lubić robić z wieloma facetami, bo dla nich się liczy tylko penis przy okazji zarabiając, przynajmniej ja to tak rozumiem, co tego nie neguję a przy okazji sam mogę z kobietą poobcować ,bo sam korzystam z takich usług, skoro żadna mnie nie chciała na stałe to z samotnością sobie musiałem jakoś sam poradzić.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
No to nie wiedzieliście, że to sobie kobiety wybierają faceta a nie odwrotnie i faceci sobie muszą sami radzić w jakiś sposób z samotnością jak im bardzo doskwiera, którzy bardziej potrzebują drugiej połowy niż odwrotnie? No to teraz już wiecie okrutne, ale prawdziwe a wiem coś na ten temat oj wiem, niestety.

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Dlatego trochę się przejmujemy.
Nie zauważyłem tego przejęcia w realnym świecie.
Mówią, że pomaga, oczywiście, że nie wystarczy.
Za swego czasu była głośna sprawa jak masowo dziewczyny z portali randkowych były wystawiane do wiatru po umówionych spotkaniach, a był to eksperyment grupy kolesi, którzy usiłowali się umówić i umówić fikcyjne konta nieistniejących modeli. Zgadnij, z kim owe niewiasty chętnie się umawiały na spotkania, a komu kazały zjeżdżać. Mój kumpel zrobił identyczny temat i wyniki miał identyczne: wszystkie od otyłych szkarad po modelki miały wymogi z kosmosu, a w nich nawet takie absurdy jak "umiejętność wybudowania domu" czy "posiadanie prawa jazdy".
Ten ton zawdzięczamy temu, co działo się dziś na chacie ogólnym?
Jaki ton? Ja jestem wyluzowany, bo to był dobry dzień chociaż mógł być lepszy, a o chacie nic wiem.
Dziewczyny uwielbiają łobuzów, ale wychodzą za tych normalnych i poukładanych. Może ci faceci celują w nie ten typ dziewczyn?
@Sialalalala już to skwitował, więc nie będę się powtarzał. 1:0 dla niego. Wybacz.
Tylko że zanim ta dziewczyna zrezygnuje z łobuza i zainteresuje się tym poukładanym, to poukładany ma w tym momencie 40 lat i do tego czasu żadna go nie chciała xD I co potem ma powiedzieć taki poukładany laskom? Że ma 40 lat i nadal jest prawiczkiem?

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Zawsze o tym wiedziałem i bedąc leniwy dałem się wybrać i to niejednej;):LOL:
No dobrze Ty akurat wiedziałeś, ale inni mam wrażenie, że nie bardzo, ale ok nie wnikam, przecież nie każdy to musi wiedzieć.

No to tylko po zazdrościć i gratuluję :) ja dopiero zacząłem, 2 razy będąc, w końcu my faceci, no gdzieś musimy się wyżyć i szukać tej akceptacji aby się poczuć kimś ważnym, skoro normalnie nas nikt nie chce, przynajmniej mi się żyję od razu lepiej a dopiero zacząłem :)

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie zauważyłem tego przejęcia w realnym świecie.

Za swego czasu była głośna sprawa jak masowo dziewczyny z portali randkowych były wystawiane do wiatru po umówionych spotkaniach, a był to eksperyment grupy kolesi, którzy usiłowali się umówić i umówić fikcyjne konta nieistniejących modeli. Zgadnij, z kim owe niewiasty chętnie się umawiały na spotkania, a komu kazały zjeżdżać. Mój kumpel zrobił identyczny temat i wyniki miał identyczne: wszystkie od otyłych szkarad po modelki miały wymogi z kosmosu, a w nich nawet takie absurdy jak "umiejętność wybudowania domu" czy "posiadanie prawa jazdy".

Jaki ton? Ja jestem wyluzowany, bo to był dobry dzień chociaż mógł być lepszy, a o chacie nic wiem.

@Sialalalala już to skwitował, więc nie będę się powtarzał. 1:0 dla niego. Wybacz.
Już to wszystko niedawno przerabialiśmy na forum. W szczególności kilkadziesiąt postów o roli prawa jazdy:ROFLMAO:

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie znając tematu to pewnie o tzw blachary chodzi, znając życie.
Znacznie szerzej i dość ciekawie bo facet świetnie zbadał rynek tych spotkań, randkowych stron itp. Tak, że aktualna dyskusja nie budzi takiego zainteresowania, stąd też moje podejście dość lużne

Mężczyzna

Sialalalala

Cichy Podglądacz
Zrobiłem w zeszłym roku eksperyment na DZ. Kupiłem sobie konto na 3 miesiące z nielimitowanymi wiadomościami. W opisie miałem wg mnie dość normalny tekst, który poprawił mi chatGPT (nie że jestem ruchacz, tylko normalny facet i szukam fajnej znajomości typu FWB, ale polecam fajnie to zrobił). Zdjęcie profilowe bez nagości, ale takie, co wygląda dość porządnie. Wysłałem przez ten czas ~3000 wiadomości (prawie takich jak opis) do kobiet, które mieszkały w promieniu ~300km w większych miastach (głównie w swoim rejonie wysyłałem, ale potem zacząłem też dalej wysyłać). Dodatkowo zamieszczałem swoje zdjęcie. Wiadomość przeczytało z 90% kobiet. Jak już jakaś odpisała to z tekstem "300zł/h". Żadna nie chciała się spotkać, chociaż z kilkoma udało się porozmawiać.

Tyle w temacie tego, jakie szanse ma zwykły facet :)

@Greg. daj linka do tematu, chętnie przeczytam i sprawdzę czy mam podobne zdanie :p

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Zrobiłem w zeszłym roku eksperyment na DZ. Kupiłem sobie konto na 3 miesiące z nielimitowanymi wiadomościami. W opisie miałem wg mnie dość normalny tekst, który poprawił mi chatGPT (nie że jestem ruchacz, tylko normalny facet i szukam fajnej znajomości typu FWB, ale polecam fajnie to zrobił). Zdjęcie profilowe bez nagości, ale takie, co wygląda dość porządnie. Wysłałem przez ten czas ~3000 wiadomości (prawie takich jak opis) do kobiet, które mieszkały w promieniu ~300km w większych miastach (głównie w swoim rejonie wysyłałem, ale potem zacząłem też dalej wysyłać). Dodatkowo zamieszczałem swoje zdjęcie. Wiadomość przeczytało z 90% kobiet. Jak już jakaś odpisała to z tekstem "300zł/h". Żadna nie chciała się spotkać, chociaż z kilkoma udało się porozmawiać.
Bo zrobiły tak samo jak Ty, albo to były czatboty, czyli sztuczna inteligencja a nie żywe osoby, dlatego się spotkać nie chciały bo by wyszło na jaw, że to kant.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel

Tyle w temacie tego, jakie szanse ma zwykły facet :)

@Greg. daj linka do tematu, chętnie przeczytam i sprawdzę czy mam podobne zdanie :p
Kurcze, nie jestem w stanie szybko odnależć. Jest taka minimalna szansa, że wejdzie tu jakaś kobieta, która to pamięta i pomoże.
One są bardzo systematyczne i pamiętliwe;)
A on pozostał w pamięci niektórych