• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dobra. To teraz ja.
Bo już w kuluarach słyszę podśmiechujki na swój temat 😂

Nie szukałam związku tylko relacji fwb. Nie będę więc udawać, że rozglądałam się za kimś kto by mi czytał Tołstoja i recytował sonety. Bo tak nie było.
Jednak nawet w tych poszukiwaniach bardzo istotne było dla mnie to co facet ma w głowie, jaki ma charakter, a równie ważne było poczucie humoru.
Prawda, doceniam przy tym sylwetki zbudowane w pocie czoła, nigdy tego nie ukrywałam.

Rzeczywiście nawet w przypadku osoby, która zawładnęła moim światem i sprowadziła na lepszą drogę też było tak, że pierwszy raz zwróciłam na niego uwagę gdy jego klata na avatarze mi gdzieś mignęła w postach. No ale heloł, nie dało się zamknąć oczu :p

Sprawdza się jednak to co powiedziała @małami78, gdyby nie miał tej osobowości, tego w głowie co ma i nie był takim człowiekiem jakim jest, to sama klata nie zatrzymałaby mnie na stałe. Zgodzę się więc nawet po części z @Randomowynick123, ciało pomaga przy pierwszym wrażeniu. Ale dalej musi nas zatrzymać przy kimś dużo więcej. Na samym ciele nie pojedziesz daleko.